13.6.2017

A-Rehu ja Viljelijän Berner yhteistyöhön kasvinsuojeluaineissa

Kotimaiset maatalouskaupan toimijat A-Rehu ja Viljelijän Berner aloittavat yhteistyön kasvinsuojeluaineissa ja lehtilannoitteissa. Yhteistyön myötä A-Rehu pystyy palvelemaan asiakkaitaan kokonaisvaltaisemmin tuotantotarvikkeissa ja Viljelijän Berner tavoittaa jatkossa tuotteillaan paremmin myös kotieläintilat.

A-Rehu ja Viljelijän Berner aloittavat yhteistyön, jossa A-Rehun asiakkailla on mahdollisuus ostaa Viljelijän Bernerin valikoimassa olevia kasvinsuojeluaineita ja lehtilannoitteita. Tuotteet ovat myynnissä A-Rehun verkkokaupassa ja niitä voi tilata myös A-Rehun tuottajapalvelusta ja asiakkuuspäälliköiltä. Viljelijän Bernerin asiantuntijat ovat mukana sekä valikoiman suunnittelussa, että kehittämässä karjatilojen edellytyksiä tehokkaaseen rehuntuotantoon.

- Atrian tavoitteena on tukea tilojen tuottavuutta, kertoo A-Rehun hankintajohtaja Ilkka Ala-Fossi. Kotoisen viljantuotannon määrää ja laatua kehittämällä pystytään merkittävästi parantamaan kotieläintuotannon kannattavuutta. Oikein toteutetuilla kasvinsuojelutoimenpiteillä pystytään tuottamaan korkeampia satoja ja varmistetaan paras mahdollinen ruokinnallinen arvo.

Yhteistyö kahden kotimaiseen maatalouteen sitoutuneen kumppanin kesken on luontevaa. Jatkossa kartoitetaan mahdollisuuksia yhteistyön syventämiseen myös muilla tuotealueilla. - Tämä on askel suuntaan, jossa kotimaiset maatalouskaupantoimijat tiivistävät yhteistyötään. Ruotsalaisten ja tanskalaisten hallitsemaan maatalouskauppaan tarvitaan myös suomalainen vastavoima, toteaa Viljelijän Bernerin osastonjohtaja Kalle Erkkola.

Lisätietoja:

A-Rehu Oy: hankintajohtaja Ilkka Ala-Fossi, p. 0400 615 885, ilkka-ala-fossi@atria.com         

Berner Oy: osastonjohtaja Kalle Erkkola, p. 050 341 4848, kalle.erkkola@berner.fi

A-Rehu on suomalaisten tuottajien omistama rehuyhtiö, joka valmistaa, myy ja markkinoi rehuja nauta-, sika- ja broileritiloille ja välittää viljaa tilalta toiselle. A-Rehun toiminnassa on aina ollut keskeistä tilojen onnistuminen ja tuotantotulokset sekä kustannustehokkuus. A-Rehu on osa Atria-konsernia.

Berner Oy on vuonna 1883 perustettu vakavarainen suomalainen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset tuotemerkit ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Viljelijän Berner on Berner Oy:n vahvasti kasvava maatalouskauppaa tekevä yksikkö. Tärkeimmät tuotealueemme ovat kasvinsuojelu, siemenet ja lannoitteet. 


Tilaa uutiskirje