uutinen
1.3.2017

Arylex tuo tehoa Twist Combossa

Arylex on täysin uusi auksiineihin kuuluva tehoaine, jolla on runsaasti hyviä ominaisuuksia vehnän, ohran, rukiin ja ruisvehnän rikkatorjunnassa. Viljelijän Bernerin Arylex -ratkaisu on Twist Combo.

Twist Combo sisältää Arylexia ja florasulamia sisältävän Twistin sekä tehoa muun muassa orvokkiin, valvattiin ja ohdakkeeseen täydentävän gramma-aine Refine Super SX:n. Yhdistelmällä ei ole pohjavesi- peräkkäiskäyttö- eikä jälkikasvirajoituksia. Arylex –tuotteen ja tehoa täydentävän gramma-aineen yhdistelmä on todettu toimivaksi ratkaisuksi kokeissa myös Baltian maissa. Bernerillä on Twist Combon kaltainen paketti myynnissä myös siellä.

Arylex™ on synteettisiin auksiineihin kuuluva tehoaine, joka edustaa uutta sukupolvea tässä tehoaineryhmässä. Ensimmäiset merkit tehosta näkyvät rikkakasveissa jo hyvin pian ruiskutuksen jälkeen ja teho vahvistuu seuraavien viikkojen aikana. Twist sisältää myös florasulaamia. Twist on toimiva keino ehkäistä sekä torjua pienannosaineille vastustuskykyisiä rikkakasvien biotyyppejä. Se tehoaa hyvin esimerkiksi gramma-aineille vastustuskykyiseen pihatähtimöön eli vesiheinään.

Sekä Twist että Refine® Super SX® hajoavat maaperässä ja kasvisolukoissa nopeasti, joten kevätkäsittelyn jälkeen voi syksyllä kylvää esimerkiksi syysrapsia ja seuraavan vuoden keväällä joustavasti mitä tahansa viljelykasvia. Twist Combo tehoaa myös viileissä olosuhteissa, joka lisää tuotteen joustavuutta.

Twist on tulossa kasvinsuojeluainerekisteriin ennen käyttökautta.  Kysy lisää Twist Combosta Viljelijän Bernerin asiantuntijamyyjiltä.

Matara on nujertunut jo 48 tuntia käsittelystä Twistillä.

Matara on nujertunut jo 48 tuntia käsittelystä Twistillä.

 

 


Tilaa uutiskirje