29.11.2020

Haemme Asiakkuuspäällikköä/ Asiakasvastaavaa Pohjois-Savoon

Vahvistamme Viljelijän Avena Berner -organisaatiotamme ja haemme Asiakkuuspäällikköä/Asiakasvastaavaa (määräytyy kokemustaustan perusteella) vastaamaan Viljelijän Avena Bernerin tuotteiden ja palveluiden myynnistä Pohjois-Savon alueella. 

Asiakkuuspäällikön tehtävässä olet avainasemassa kehittämässä Viljelijän Avena Bernerin myyntiä ja asiakassuhteita alueellasi. Ymmärrät asiakkaiden tarpeita ja tarjoat niihin parhaita ratkaisuja, työ on aktiivista kentällä liikkumista ja asiakkaiden tapaamista. Vastaat alueesi asiakastyytyväisyydestä ja uusasiakashankinnasta.

Sinulla on kokemusta kasvintuotannosta, maatalouskaupasta ja avainasiakkuuksien hoitamisesta. Olet aktiiviseen ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevä tuotantopanosmyynnin osaaja. Tunnet viljelijän arjen ja pystyt tuomaan asiakkaallesi merkittävää lisäarvoa omalla osaamisellasi, alan tuntemuksella ja ammattitaitoisella neuvonnalla.

Tarjoamme näköalapaikan Viljelijän Avena Bernerin dynaamisessa ja kasvavassa liiketoiminnassa sekä monipuoliset työtehtävät ja mahdolli-suuden oman työn kehittämiseen. Lisäksi saat innostuneen ja aktiivisen tiimin osaavan tuen. Varmistamme henkilöstömme hyvinvoinnin laajoilla työterveyspalveluilla sekä tukemalla monipuolisesti liikunta- ja kulttuuriharrastuksia.

Luottamukselliset yhteydenotot myyntijohtaja Tuomas Latomäki, puh. 040 180 1592 tai tuomas.latomaki@berner.fi.
Jätä hakemuksesi CV:n ja palkkatoivomuksen kera tuomas.latomaki@berner.fi 13.12.2020 mennessä.

Viljelijän Avena Berner on Viljelijän Bernerin ja Avenan yhteinen maatalouskauppaa tekevä organisaatio, joka myy suoraan viljelijöille kasvin-tuotannon tuotantopanoksia, kuten kasvinsuojeluaineita, siemeniä,  lannoitteita ja polttoaineita. Viljelijän Avena Bernerillä on valtakunnallisesti toimiva kasvintuotannon asiantuntijoista koostuva palveluorganisaatio. Toiminta suuntautuu tulevaisuudessa vahvasti osaltaan maatalouden kehittämiseen – innovatiivisuuteen, vastuullisuuteen ja  kiertotalouden kehittämiseen asiakkaitamme kuunnellen.


Berner Oy on vuonna 1883 perustettu vakavarainen suomalainen kuuden liiketoiminta-alueen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset brändit ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli 303,9 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 510. Pääkonttorimme, tuotekehityksemme ja tuotantolaitoksemme si-jaitsevat Suomessa ja tytäryhtiömme Ruotsissa, Norjassa ja Baltiassa. Olemme sitoutuneet vastuullisuutemme jatkuvaan kehittämiseen. Lisätietoja: berner.fi.


Tilaa uutiskirje