rekrytointi
9.5.2022

Haemme asiakkuuspäällikköä Pohjois-Savoon

Vahvistamme organisaatiotamme ja haemme asiakkuuspäällikköä vastaamaan Viljelijän Avena Bernerin tuotteiden ja palveluiden myynnistä Pohjois-Savon alueella 

Asiakkuuspäällikön tehtävässä olet avainasemassa kehittämässä Viljelijän Avena Bernerin myyntiä ja asiakassuhteita alueellasi Siilinjärven toimipisteeltä käsin. Ymmärrät asiakkaiden tarpeita ja tarjoat niihin parhaita ratkaisuja. Työ on aktiivista kentällä liikkumista ja asiakkaiden tapaamista. Vastaat alueesi asiakastyytyväisyydestä ja uusasiakashankinnasta.

Sinulla on kokemusta kasvintuotannosta, maatalouskaupasta ja avain- asiakkuuksien hoitamisesta. Olet aktiiviseen ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevä tuotantopanosmyynnin osaaja. Tunnet viljelijän arjen ja pystyt tuomaan asiakkaillesi merkittävää lisäarvoa omalla osaamisellasi, alan tuntemuksella ja ammattitaitoisella neuvonnalla.

Tarjoamme näköalapaikan Viljelijän Avena Bernerin dynaamisessa ja kasvavassa liiketoiminnassa sekä monipuoliset työtehtävät ja mahdollisuuden oman työn kehittämiseen. Lisäksi saat innostuneen ja aktiivisen tiimin osaavan tuen. Varmistamme henkilöstömme hyvinvoinnin laajoilla työterveyspalveluilla sekä tukemalla monipuolisesti liikunta- ja kulttuuriharrastuksia.

Luottamukselliset yhteydenotot myyntijohtaja Tuomas Latomäki, p. 040 180 1592 tai tuomas.latomaki@berner.fi. Jätä hakemuksesi CV:n ja palkkatoivomuksen kera tuomas.latomaki@berner.fi. 22.5.2022 mennessä.

Viljelijän Avena Berner on valtakunnallisesti toimiva, kasvintuotannon asiantuntijoista koostuva palveluorganisaatio, joka myy suoraan viljeli- jöille kasvintuotannon tuotantopanoksia, kuten kasvinsuojeluaineita, siemeniä, lannoitteita ja polttoaineita sekä ostaa viljaa ja öljykasveja. Toiminnassamme panostamme vahvasti maatalouden tulevaisuuden ratkaisujen kehittämiseen asiakkaitamme kuunnellen.

Viljelijän Berner on yksi Berner Oy:n neljästä liiketoiminta-alueesta ja muodostaa yhdessä Avenan kanssa maatalouskauppaa tekevän Viljelijän Avena Berner -organisaation. Lisätietoja:berner.fi ja viljelijänberner.fi 


Tilaa uutiskirje