uutinen
9.2.2021

Haemme kahta asiakkuuspäällikköä

VAHVISTAMME VILJELIJÄN AVENA BERNER -ORGANISAATIOTAMME JA HAEMME KAHTA

ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖÄ

VARSINAIS-SUOMEEN JA POHJOIS-POHJANMAALLE.

Varsinais-Suomeen hakemamme asiakkuuspäällikön sijaintipaikkana on Loimaa tai lähialueet, Pohjois-Pohjanmaalla sijaintipaikkana on Oulu tai lähialueet.

Asiakkuuspäällikön tehtävässä olet avainasemassa kehittämässä Viljelijän Avena Bernerin myyntiä ja asiakassuhteita alueellasi. Ymmärrät asiakkaiden tarpeita ja tarjoat niihin parhaita ratkaisuja, työ on aktiivista kentällä liikkumista ja asiakkaiden tapaamista. Vastaat alueesi asiakastyytyväisyydestä ja uusasiakashankinnasta.

Sinulla on kokemusta kasvintuotannosta, maatalouskaupasta ja avain-asiakkuuksien hoitamisesta. Olet aktiiviseen ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevä tuotantopanosmyynnin osaaja. Tunnet viljelijän arjen ja pystyt tuomaan asiakkaallesi merkittävää lisäarvoa omalla osaamisellasi, alan tuntemuksella ja ammattitaitoisella neuvonnalla.

Tarjoamme näköalapaikan Viljelijän Avena Bernerin dynaamisessa ja kasvavassa liiketoiminnassa sekä monipuoliset työtehtävät ja mahdolli­suuden oman työn kehittämiseen. Lisäksi saat innostuneen ja aktiivisen tiimin osaavan tuen. Varmistamme henkilöstömme hyvinvoinnin laajoilla työterveyspalveluilla sekä tukemalla monipuolisesti liikunta- ja kulttuuriharrastuksia.

Luottamukselliset yhteydenotot Myyntijohtaja Tuomas Latomäki, p 040 1801592. Jätä hakemuksesi CV:n ja palkkatoivomuksen kera viimeistään 21.2.2021 tuomas.latomaki@berner.fi.


Tilaa uutiskirje