uutinen
8.9.2017

Hallinnoi satosi ParasSato –siilokirjanpidolla

ParasSato -palvelu on Viljelijän Bernerin ilmainen viljelynsuunnitteluohjelma. Ohjelmaan voi luoda omat viljasiilonsa varastohallintaa varten. Toiminto löytyy valikosta ”Sadon hallinta”. Siilot piirretään ylhäältä päin kuvattuna ja niille merkitään tilavuus. Tämän jälkeen siiloihin pystyy tuomaan ja viemään viljaa.

Ohjelma laskee siilojen kilomäärää hehtolitrapainon perusteella. Visuaalinen käyttöliittymä antaa myös yhdellä silmäyksellä kuvan siilojen täyttöasteesta. Palvelussa on myös yhteys LUKE:n paikkakuntakohtaisiin viljan viikkohintoihin. Tämä toiminto löytyy valikosta ”Raportit”. Hintakehityksen yleisen seuraamisen lisäksi pystyt myös seuramaan omissa siiloissasi olevan viljan arvoa ja sen muutosta haluamiesi paikkakuntanoteerausten mukaan.

Palvelussa on myös yhteys LUKE:n paikkakuntakohtaisiin viljan viikkohintoihin. Tämä toiminto löytyy valikosta ”Raportit”. Hintakehityksen yleisen seuraamisen lisäksi pystyt myös seuramaan omissa siiloissasi olevan viljan arvoa ja sen muutosta haluamiesi paikkakuntanoteerausten mukaan. Arvon kehitystä voi siis seurata kuten osakeaslkun arvoa. Valittavissa on aikavälit yhdestä kuukaudesta viiteen vuoteen, joten pitemmänkin aikavälin kehitystä voi seurata nopeasti.

Uuden sadon tullessa siiloihin on sopiva hetki aloittaa uudenlainen varastojen hallinta. Merkitse puimasi sato siiloihin nyt ja pidä seuranta ajan tasalla tekemällä merkinnät aina kun viljaa siiloista lähtee. Tämä onnistuu vaikka älykännykällä, sillä ParasSato –palvelu skaalautuu mobiililaitteisiin sopivaksi. Ota ParasSato –palvelu ja sen siilokirjanpito käyttöön jo tänään.

ParasSato palveluun


Tilaa uutiskirje