uutinen
5.10.2017

KOFASIL ja GrasAAT -säilöntäaineiden ennakkomyynti alkanut!

KOFASIL –säilöntäliuosten ja biologisten säilöntäaineiden sekä GrasAAT -happojen ennakkomyyntikausi on alkanut. Ostamalla KOFASIL ja GrasAAT –tuotteet nyt, varmistat edullisimman hintatason sekä tuotteiden saatavuuden ensi kesälle. Maksat säilöntäaineet vasta toimituksen jälkeen.

KOFASIL -säilöntäliuokset

Nykyaikaiset ja toimintavarmat KOFASIL –säilöntäliuokset takaavat tukitusti rehun säilymisen koneita ruostuttamatta. Säilöntäliuos tuhoaa tehokkaasti rehun haitalliset bakteerit samalla laskien rehun pH:ta hallitusti. Pienen annostelutason ansiosta rehun säilöntä on tehokasta ja edullista.

KOFASIL LP on valmis, syövyttämätön säilöntäliuos kaikkeen rehunsäilöntään.

KOFASIL LP on valmis, syövyttämätön säilöntäliuos kaikkeen rehunsäilöntään.

 

Biologiset KOFASIL -säilöntäaineet

Biologisten KOFASIL -säilöntäaineiden maitohappobakteerit parantavat rehun käymislaatua ja vähentävät säilönnänaikaisia kuiva-ainetappioita. Bakteerikannat ovat ainutlaatuiset ja valmistajan patentoimat. Bakteerikannat toimivat myös viileissä olosuhteissa, jolloin maitohappobakteerien kasvu on yleensä hidasta.

 

    

 

GrasAAT -hapot

GrasAAT-hapoista käyttäjä- ja koneystävällisin ykköstuote esikuivatulle rehulle ja murskeviljan säilöntään on GrasAAT SP, joka sisältää muurahaishapon ja natriumformiaatin lisäksi myös propionihappoa (12 %) ja bentsoehappoa (1 %) jälkilämpenemisen estoon. Glyseroli lisää tuotteen käyttäjä- ja koneystävällisyyttä.

GrasAAT SP on esikuivatulle säilörehulle suunniteltu happo, joka sisältää propionihappoa ja bentsoehappoa jälkilämpenemisen estoon.

GrasAAT SP on esikuivatulle säilörehulle suunniteltu happo, joka sisältää propionihappoa ja bentsoehappoa jälkilämpenemisen estoon.

 

Ennakkohinnat voimassa rajoitetun ajan

Ennakkotilaajan etuna uusille säilöntäaineasiakkaille laadukas fleecetakki, kun ostat vähintään 2 pakettia biologisia KOFASIL -säilöntäaineita tai yhden IBC-kontin KOFASIL –säilöntäliuoksia.

Osta suoraan Viljelijän Bernerin asiantuntijoilta tai verkkokaupasta. Ennakkomyyntikauden hinnat voimassa rajoitetun ajan.


Tilaa uutiskirje