uutinen
25.3.2020

Kolmen valmisteen tehokopla peittaukseen meiltä

Nyt on viimeistään aika miettiä valmisteiden hankkimista viljan peittaamiseen. Viljelijän Avena Bernerillä on saatavilla kolme nestemäistä peittausainetta. Voit valita näistä kolmesta hyvän vaihtoehdon, tai ottaa käyttöön useampiakin tuotteita. Kaikki valmisteet ovat helppoja käyttää ja juoksevat hyvin. Teho punahometta aiheuttaviin Fusarium-sieniin on kaikilla valmisteilla hyvä.

 

Redigo Pro on erinomaisesti juokseva valmiste, joka sopii kevätviljojen peittaamiseen. Valmistetta voi käyttää pohjavesialueilla ja peräkkäisinä vuosina. Tuote sopii hyvin mm. tilalle, jossa nestepeittaus on otettu juuri käyttöön.

 

  

 

Vibrance Trio-valmisteella saadaan torjuttua taudit ja parannettua juuriston kasvua. Kolmen tehoaineen seoksella saadaan markkinoiden laajimmat tehot tauteihin juuristovaikutuksen lisäksi. Vibrance Trio soveltuu sekä kevät- että syysviljoille. Kyseessä on todellinen huipputuote! Jos tavoittelet korkeita satoja, Vibrance Trio on hyvä valinta.

 

 

 

Seedron on hyvin toimiva perustuote, jonka toimivuudesta sekä kevät- ja syysviljoilla on saatu hyviä käyttökokemuksia viime kasvukaudelta. Valmistetta voidaan käyttää pohjavesialueilla ja peräkkäisinä vuosina. Nyt kannattaa katsoa jo tulevaisuuteen, tämä valmiste sopii myös hyvin syysviljoille ja teho lumihomeeseen on hyvä.

 

 

Näitä kaikkia valmisteita voidaan sekoittaa Wuxal Terios Mn+-valmisteen kanssa, jolloin samalla saadaan tehtyä ravinnekäsittely viljoille.

Varmista kasvinsuojeluaineen turval­linen käyttö. Lue aina pakkausmerkinnät ja tuotetiedot ennen käyttöä.


Tilaa uutiskirje