uutinen
9.11.2018

Leasingvaihtoehto GrainSensen hankintaan

GrainSense on uusi Suomessa kehitelty viljan laadun ja kosteuden mittaamiseen suunniteltu mittari. Mittari kulkee kätevästi mukana mm. pellolla, kuivurilla ja puinnin aikana. GrainSensellä saadaan tietää viljan proteiinin määrä, öljykasvien öljypitoisuus, kosteus ja hiilihydraatit prosentteina hetkessä. Tulokset tallentuvat älypuhelimen kautta pilvipalveluun, jossa tulokset säilyvät varmasti.

Nyt on mahdollista hankkia GrainSense myös Leasing-sopimuksen avulla. GrainSensen voi hankkia normaalisti ilman Leasing-sopimusta hintaan 3900 € (alv 0). Leasing-sopimuksessa laitteen saa itselleen kolmen vuoden ajaksi maksamalla 800 euron (alv 0) aloitusmaksun laitteen luovutuksen yhteydessä. Seuraavat vuosimaksut ovat 800 € (alv 0)/vuosi, jolloin laitteen kustannus kolmen vuoden aikana on 2400 € (alv 0). Kolmen vuoden jälkeen laitteen jäännösarvo on 1900 € alv 0, millä asiakas voi lunastaa laitteen tai tarvittaessa palauttaa takaisin.

Tulethan Maatalous Konemessuille juttelemaan ja tutustumaan lisää GrainSense-teknologiaan ja eri hankintavaihtoehtoihin GrainSensen edustajan ja Viljelijän Avena Bernerin henkilökunnan kanssa!


Tilaa uutiskirje