uutinen
27.10.2020

Maittavat 342-tuotteet jyrsijöiden torjuntaan maatiloilla

Syksy on saapunut ja sään viiletessä jyrsijät alkavat hakeutua lämpöisiin tiloihin, jolloin niille erittäin suotuisia paikkoja ovat kuivurit, rehusiilot, viljavarastot ja eläinsuojat. Niissä on tarjolla ruokaa, jolloin jyrsijät myös lisääntyvät nopeasti ja pian pienestäkin rottapopulaatiosta saattaa kasvaa jopa satojen yksilöiden yhdyskunta.

Kaikkein paras keino estää populaation kasvaminen on estää jyrsijöiden ravinnon saaminen. Tärkeää on pitää rakennukset ja siilot hyvin tiiviinä, jolloin jyrsijät eivät pääse ravintoon käsiksi. Aina kuitenkaan ehkäisevien toimenpiteiden toteuttaminen ei ole helppoa ja torjuntaan tarvitaan avuksi jyrsijämyrkkyjä. Meiltä löydät erittäin laajan valikoiman jyrsijämyrkkyjä erilaisiin käyttökohteisiin.

Ammattikäyttöön tarkoitettuja tuotteita saavat tuholaistorjunnan ammattilaisten lisäksi ostaa ja käyttää jyrsijöiden torjuntaan maatilallaan viljelijät, jotka ovat suorittaneet kasvinsuojelututkinnon. Kasvinsuojelututkinnon suoritat kätevästi ja nopeasti osoitteessa kstutkinto.fi.

342-tuotteissa tehoaineena on difetialoni (25 mg/kg), joka antaa hyvän tehon jo erittäin pieninä pitoisuuksina.

342 Pro Mix soveltuu maittavuutensa vuoksi käytettäväksi erityisesti sellaisissa paikoissa, joissa jyrsijöille on tarjolla paljon myös niiden luontaista ravintoa. Kaurahiutaleen, maissirouheen ja auringonkukan siemenien seos on houkutteleva ja tehoaa jo kertasyönnillä.

Kosteissa tiloissa, kuten navetoissa, sikaloissa ja varastoissa 342 Pro Pala-syötti on toimiva valinta, sillä se kestää erittäin hyvin kosteutta.

342 Pro Pasta on erittäin houkutteleva ja maittava paikoissa, joissa on paljon jyrsijöille luontaista ravintoa. Lämpötilaerot eivät vaikuta syötin maittavuuteen ja se ei rasvaannu alle 35 asteessa.

Käytä lukittavia muovisia syöttilaatikoita estääksesi muiden eläinten ja lasten pääsy syöttien luo.

 

Kaikki tuotteet ovat tarkoitettu vain ammattilaiskäyttöön. Käytä biosideja turvallisesti. Lue aina merkinnät ja valmistetiedot ennen käyttöä. 


Tilaa uutiskirje