tapahtuma
14.11.2018

Nähdään MaatalousKonemessuilla!

Viljelijän Avena Berner on mukana Helsingin Messukeskuksessa 15.-17.11. järjestettävillä MaatalousKonemessuilla. Osastollamme on esillä laaja kasvintuotannon tuotantopanosten valikoimamme uutuustuotteineen sekä vilja- ja öljykasvikaupan palvelumme!

Viljelijän Avena Bernerin messutärpit:

  • Tunnetko sopimusmallimme, onko esimerkiksi Basis-sopimuksemme jo sinulle tuttu? Tule keskustelemaan vilja- ja öljykasvimarkkinoista ja tutustu samalla myös muihin sopimusmalleihimme!

  • Tiedätkö mikä oli tänä vuonna tuottamasi viljasadon laatu? Laatutiedot kertoo tarkasti myös osastolla esillä oleva GrainSense,kannettava mittalaite viljan laadun analysointiin. Tule tutustumaan siihen, miten laite toimii!

  • Uutuustuote ZM-Grow kierrätyslehtilannoite on esillä osastollamme. Tämä viljojen ja nurmien hivenlannoitukseen tarkoitettu lannoite palkitaan MaatalousKonemessujen uutuustuotekilpailussa kultamitalilla! Esillä myös uudet 342 jyrsijätorjuntatuotteet sekä myös muita kasvinsuojeluaine-uutuuksia!

  • Nouda kampanjakoodi osastoltamme! Kampanjakoodilla saat 25 % alennuksen valikoiduista tuotteista! Osastolla myös muita messutarjouksia!

  • Ascra Xpro -satokilpailun voittajat julkistetaan ja palkitaan osastollamme perjantaina klo 13.30. Tervetuloa seuraamaan palkintojen jakoa ja kuulemaan miten kisaajat onnistuivat!

  • Vielä ehdit osallistua messulippujen arvontaan! Olemme Facebookissa useamman viikon arponeet kahden lipun pääsylippupaketteja messuille. Messuviikon arvonta suoritetaan 14.11. klo 12.00! Käy tätä ennen FB sivuillamme @AvenaNordicGrain ja @Viljelijänberner kertomassa kenen kanssa haluaisit messuille ja olet mukana arvonnassa! 

Tervetuloa ja nähdään Viljelijän Avena Bernerin osastolla 6 g 50!


Tilaa uutiskirje