25.6.2019

Nähdään Okrassa!

Viljelijän Avena Berner on mukana Oripäässä 3.-6.7. järjestettävässä OKRA-Maatalousnäyttelyssä osastolla B59. Osastollamme on esillä vilja- ja öljykasvikaupan palvelumme sekä laaja kasvintuotannon tuotantopanosten valikoimamme uutuustuotteineen!

Viljelijän Avena Bernerin messutärpit:

-Tunnetko vilja- ja öljykasvikaupan sopimusmallimme, onko esimerkiksi Basis-sopimuksemme jo sinulle tuttu? Tule keskustelemaan vilja- ja öljykasvimarkkinoista ja tutustu samalla myös muihin sopimusmalleihimme!
-Tiedätkö mikä on tuottamasi viljasadon laatu? Laatutiedot kertoo tarkasti osastolla esillä oleva GrainSense, kannettava mittalaite viljan laadun analysointiin. Tule tutustumaan laitteen toimintaan!
-Peittausainevalikoimastamme löydöät tehokkaat ratkaisut syys- ja kevätviljoile. Tautitorjunnan lisäksi siemenen pintaan voidaan lisätä myös ravinteita, millä taataan oraiden hyvä kasvuunlähtö. Wuxal Terios Mn+ on Suomen olosuhteisiin soveltuva hivenravinnepaketti viljojen peittaukseen.
-Tänä vuonna on ollut hyvät olosuhteet viljojen kehitykselle ja kasvustot ovatkin monin paikon reheviä. Ascra Xpro on laadukas SDHI-tautiaine, jolla varmistetaan, että satopotentiaali saadaan hyödynnettyä. Cerone + Sonis on erinomainen ratkaisu rehevien kasvustojen kasvunsäätöön ja Twist Combolla rikkatorjunta onnistuu haastavissakin olosuhteissa.
-Maataloudessa on paljon osaamista kiertotaloudesta, kuten ravinteiden tehokkaasta kierrättämisestä ja käytöstä. Tunnetko jo suomalaisen kierrätyslehtilannoite ZM-Grow:n viljojen ja nurmien hivenlannoitukseen? Uutuustuotteena esittelyssä BioA:n kalkitseva rakeinen kierrätyslannoite sekä DeltaLent Active, joka tehostaa lannasta saatavan typen käyttöä pellolla.
-Verkkokauppakampanja viljelijänberner.fi: koodilla OKRA yli 300€ verkkokauppatilauksille rahtivapaat toimitukset. Kampanja on voimassa 1-7.7.2019
-Osastollamme on joka päivä tietoiskuja ajankohtaisista aiheista!
-Vielä ehdit osallistua messulippujen arvontaan! Olemme Facebookissa arponeet kahden lipun pääsylippupaketteja messuille. Viimeinen arvonta suoritetaan 27.6. Käy tätä ennen FB sivuillamme kertomassa kenen kanssa haluaisit messuille ja olet mukana arvonnassa! 

Tervetuloa ja nähdään Viljelijän Avena Bernerin osastolla B59!


Tilaa uutiskirje