uutinen
15.6.2017

Nurmi2017 -nurmet säilötään KOFASIL Duolla

Nurmi2017 -tapahtuman säilöntäaine on biologinen KOFASIL Duo, jota Suomessa myy Viljelijän Berner. Addconin valmistamat KOFASIL -rehunsäilöntäaineet ovat saaneet suomalaisilta viljelijöiltä hyvää palautetta tuotteesta ja sen toimivuudesta.

Jani Välilä on tyytyväinen KOFASIL Duon toimivuuteen ja säilöntäaineen rehutonnikustannukseen.

Täysin syövyttämätön ja helppokäyttöinen KOFASIL Duo on nykyaikainen biologinen säilöntäaine, jossa yhdistyy kaikissa lämpötiloissa nopeasti pH:ta alentavat sekä jälkilämpenemistä ehkäisevät maitohappobakteerikannat. Duo on monipuolinen biologinen säilöntäaine, joka soveltuu kaikkien rehukasvien säilöntään ja kaikkiin säilömuotoihin. Duo on karjatilan valinta aina silloin, kun säilöntäaineena tahdotaan käyttää kustannustehokasta biologista säilöntäainetta. Rehutonnin säilöntä maksaa vain hieman reilun euron.

KOFASIL Duo on saanut hyvää palautetta käyttäjiltä Suomessa kuluneen kolmen vuoden aikana, jolloin tuote on ollut Suomessa myynnissä. KOFASIL biologisten säilöntäaineiden tuotekehitys on aloitettu jo 1980-luvulta, joten tuotteella on pitkä historia, mikä osittain kertoo sekä tuotteiden toimivuudesta sekä suosiosta.

 

    

Kuvien erinomaisesti säilynyt rehu on säilötty aumaan biologisella KOFASIL Duolla Jani Välilän tilalla Voitoisissa. Kyseessä oleva rehu on toisen sadon rehu viime vuodelta. Rehu on moitteettomasti säilynyttä ja käytetään seosrehuruokinnassa lypsykarjalle. 

 

Kuvan erinomaisesti säilynyt rehu  on säilötty KOFASIL Duo -biologisella säilöntäaineella.


Tilaa uutiskirje