uutinen
6.6.2022

Nyt on Alliancen keli!

Alliance on maa- ja lehtivaikutteinen rikka-aine ohralle, vehnälle rukiille. Maan ollessa kostea ja aikaisella ruiskutuksella valmisteella saadaan paras teho. Nyt lähes koko maassa on saatu sateita ja maat ovat kosteita. Kannattaa hyödyntää Alliancen pitkä tehoaika, jolloin jälkikäteen itäneitä rikkakasveja muodostuu vähemmän. Alliance tehoaa myös ei-taimettuneisiin rikkakasveihin, jotka ovat jo alkaneet itää.

Alliance kannattaa sekoittaa Starane 333 HL tai Tomahawk 200 EC valmisteiden kanssa. Myös Duplosan Super sopii seoskumppaniksi. Näillä seoksilla varmistetaan riittävän hyvä teho myös mataraan ja jos lohkolla on enemmän ohdaketta ja valvattia, Duplosan Super varmistaa tehoa näihin rikkakasveihin.

Alliance tehoaa laaja-alaisesti eri rikkakasveihin kuten orvokkiin, saunakukkaan, vesiheinään, peippiin, pillikkeeseen, lutukkaan, pujoon, linnunkaaliin, tatar-lajeihin sekä myös ohdakkeeseen ja valvattiin.

Huom! Alliancea ei saa käyttää kauralla eikä pohjavesialueilla.

Maa on nyt kosteaa. Kuva 3.6.2022.

Pillikettä ja pienikokoista mataraa näkyy 2.6.2022. Vilja on vasta noin 2-lehtiasteella, mutta rikkakasvit ovat itäneet nopeasti.


Tilaa uutiskirje