uutinen
9.5.2016

Paalausmuovit ja -verkot Viljelijän Bernerin valikoimaan!

Viljelijän Berner laajentaa nurmituotannon tuotevalikoimaansa paalausmuoveilla ja -verkoilla. Uusien tuoteryhmien myötä Viljelijän Bernerin tuotantopanosvalikoima kattaa nyt kaikki nurmiviljelyn tuoteryhmät. Uudet tuotteet ovat myynnissä jo tänä keväänä.

Berner Oy on solminut yhteistyösopimuksen British Polythene Industries plc:n (BPI) valmistamien paalimuovien ja Novatex Italia spa:n valmistamien paaliverkkojen myynnistä ja markkinoinnista Suomessa.

- Haluamme tarjota suomalaisille tuottajille kattavan valikoiman kaikista tehokkaassa nurmituotannossa tarvittavista tuotantopanoksista. Laadukkaat paalausmuovit ja -verkot sopivat valikoimaamme todella hyvin, toteaa Viljelijän Bernerin osastonjohtaja Kalle Erkkola.

Polycrop -muovit

Kestävät Polycrop -paalimuovit sopivat kaikkiin paalityyppeihin ja paalausolosuhteisiin.Alkuvaiheessa valikoima muodostuu Polycrop -paalimuovista sekä Pro-teknologialla esikiristetystä Polycrop Pro –paalimuovista, jolla kääritään enemmän ja nopeammin kuin perinteisellä käärintämuovilla. Lisäksi tuotevalikoima sisältää käärintäverkon korvaavan Croptight -sidontamuovin.

Polycrop 5 -kerrostekniikalla valmistetut paalimuovit ovat erittäin laadukkaita muoveja, joiden tärkeimpiä ominaisuuksia ovat repeytymis- ja puhkaisukestävyys, kimmoisuus sekä UV-suojaus,

Starnet ja McHale -verkot

Paalausverkkojen tuotevalikoima koostuu Starnet- ja McHale -tuotemerkin verkosta. Viljelijän Bernerin yhteystyökumppani Turun Konekeskus edustaa Suomessa McHale–paalaimia. Yritysten välinen yhteistyö mahdollistaa erityisesti McHale -paalainten käyttäjille kokonaisvaltaisen tuotevalikoiman samalta tuotemerkiltä.

Käärintäverkkojen Edge to Edge -valmistustavan ansiosta verkkojen kudonta on erittäin vahva, mikä mahdollistaa verkon korkean vetolujuuden ja toisaalta sopivuuden kaikkiin paalaimiin. Leveydeltään 1,23 m olevien verkkojen ompelumenetelmä antaa joustoa verkon rakenteeseen, jolloin verkko levittyy paalin reunalta reunalle.

Kaikki nurmiviljelytuotteet yhdestä osoitteesta

Ennestään Viljelijän Bernerin valikoima nurmiviljelyyn kattoi nurmisiemenet, säilöntäaineet, kasvinsuojeluaineet ja lannoitteet. Viljelijän Berner -valikoimassa parhaat nurmisiemenseokset on nimetty ParasSato –seoksiksi, sillä ne on sekoitettu laatu- ja sato-ominaisuuksiltaan parhaista lajikkeista. Tutumpien nurmisiemenlajien lisäksi panostusta löytyy sinimailaseen ja rehumaissiin. Laaja säilöntäainevalikoima sisältää GrasAAT -hapot sekä KOFASIL –biologiset säilöntäaineet ja säilöntäliuokset. Tuotteiden myynnin hoitavat alueelliset asiantuntijamyyjät sekä verkkokauppa. Kaikki tuotteet toimitetaan suoraan tilalle.


Tilaa uutiskirje