uutinen
30.4.2019

Rahtivapauskampanja

Monia kasvinsuojelutoimenpiteitä päästään jo suorittamaan tai ne lähestyvät kovaa vauhtia!  

Syysviljat ovat pääosin hyvin talvehtineet ja nyt niihin kannattaa panostaa. Twist Combo on tehokas ratkaisu myös hankalissa sääoloissa ja tehoaa myös suurikokoisiin rikkoihin. Broadwaylla saavutetaan laaja teho 2-sirkkaisiin rikkoihin, juolavehnään ja hukkakauraan.

Syysöljykasveilla Wuxal Microplant on usean hivenravinteen seos, jota kannattaa ruiskuttaa jo hyvissä ajoin esim. yhdessä kuoriaisruiskutuksen yhteydessä. Muista Mospilan rapsikuoriaisia vastaan, jolloin saadaan pitkä tehoaika. Targa Super torjuu juolavehnän ja hukkakauran.

Kuminalla kasvustoja on tarkkailtava kuminakoin varalta touko-kesäkuussa. Torjuntaan kannattaa varata Karate Zeonia.Targa Super soveltuu myös kuminalle sekä kylvö- että satovuosina juolavehnän ja hukkakauran torjuntaan.

Syysviljoilla tautipaine on paikoin ollut suuri ja lehtilaikkutauteja kannattaa seurata ja tarvittaessa torjunta on tehtävä. Syysvehnällä ja rukiilla korrensäätöä voidaan tehdä tarpeen mukaan. Delaro SC 325 soveltuu erinomaisesti rikkatorjunnan yhteyteen tautien torjuntaan ja myöhemmin Ascra Xpro tai FOLI STAR-paketti päätautitorjuntaan. Lippulehtivaiheessa Cerone sopii laon torjuntaan.

Huhtikuussa kylvetyillä kevätviljoilla rikkakasvien torjunta on ajankohtaista tavanomaista aikaisemmin. Varmoja, tehokkaita ja resistenssin hallinnan hoitavia ratkaisuja on Refine Super + Starane 333 HL.n seos ja Twist Combo.

Hyödynnä rahtivapauskampanja meidän verkkokaupassa. Kampanja on voimassa 15.5.2019 asti kun tilaat kasvinsuojeluaineita tai lehtilannoitteita yli 300 € (alv 0).

Parassato-palvelu

Parassato on uudenlainen verkkosuunnittelutyökalu kasvinsuojelun tarpeisiin.
Ottamalla käyttöösi Parassato -suunnitteluohjelman saat vaivattoman ja uudenaikaisen apuvälineen tehdä suunnitelmia ja seurata kasvukauden kehitystä omilla lohkoillasi.
Tilaa uutiskirje