rekrytointi
1.10.2021

Tule meille töihin asiakkuuspäälliköksi Satakuntaan!

VAHVISTAMME ORGANISAATIOTAMME JA HAEMME

ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖÄ

VASTAAMAAN VILJELIJÄN AVENA BERNERIN TUOTTEIDEN JA PALVELUIDEN MYYNNISTÄ SATAKUNNAN ALUEELLA.

Asiakkuuspäällikön tehtävässä olet avainasemassa kehittämässä Viljelijän Avena Bernerin myyntiä ja asiakassuhteita alueellasi Kokemäen toimipisteeltä käsin. Ymmärrät asiakkaiden tarpeita ja tarjoat niihin parhaita ratkaisuja. Työ on aktiivista kentällä liikkumista ja asiakkaiden tapaamista. Vastaat alueesi asiakastyytyväisyydestä ja uusasiakashankinnasta.

Sinulla on kokemusta kasvintuotannosta, maatalouskaupasta ja avain- asiakkuuksien hoitamisesta. Olet aktiiviseen ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevä tuotantopanosmyynnin osaaja. Tunnet viljelijän arjen ja pystyt tuomaan asiakkaillesi merkittävää lisäarvoa omalla osaamisellasi, alan tuntemuksella ja ammattitaitoisella neuvonnalla.

Tarjoamme näköalapaikan Viljelijän Avena Bernerin dynaamisessa ja  kasvavassa liiketoiminnassa sekä monipuoliset työtehtävät ja mahdolli-suuden oman työn kehittämiseen. Lisäksi saat innostuneen ja aktiivisen  tiimin osaavan tuen. Varmistamme henkilöstömme hyvinvoinnin  laajoilla työterveyspalveluilla sekä tukemalla monipuolisesti liikunta-  ja kulttuuriharrastuksia. 

Luottamukselliset yhteydenotot myyntipäällikkö Pasi Nummela, puh. 0400 970 913 tai pasi.nummela@berner.fi.
Jätä hakemuksesi CV:n ja palkkatoivomuksen kera pasi.nummela@berner.fi 17.10.2021 mennessä.


Tilaa uutiskirje