uutinen
5.2.2020

Tulevaisuus on öljykasvien -kampanja

Viljelijän Avena Bernerin kampanja viestii öljykasvien viljelyn etuja ja uudistettua sopimusviljelyn mallia

Kotimaisen öljykasviraaka-aineen saatavuus on meille ensisijaisen tärkeää, ja haluamme edistää suomalaista öljykasvien viljelyä. Siksi Viljelijän Avena Berner on käynnistänyt uuden Tulevaisuus on öljykasvien -kampanjan.

Kampanjan avulla viestimme öljykasvien viljelyn monipuolisia hyötyjä, ja lisäksi esittelemme uudistettua sopimusviljelymalliamme, jonka avulla tähtäämme pitkäjänteiseen yhteistyöhön ja -toimintaan sopimusviljelijöidemme kanssa. Sopimuslisän maksamista on uudistettu, ja uusi malli rohkaisee sopimustuotannossa jatkuvuuteen. Lisäksi tarjoamme sopimusviljelijöillemme etuja myös tuotantopanoskaupan puolella. Neuvonnan kehittämiseen ja sopimusviljelijöiden kouluttamiseen panostamme jatkossa entistä enemmän.

Järjestämme helmi-maalikuussa öljykasvikiertueen, jonka tilaisuuksiin toivotamme sinut tervetulleeksi. Tutustu kampanjasivustoomme osoitteessa www.tulevaisuusonoljykasvien.fi ja ilmoittaudu samalla kampanjatilaisuuksiin!

Tulevaisuus on öljykasvien.

Parassato-palvelu

Parassato on uudenlainen verkkosuunnittelutyökalu kasvinsuojelun tarpeisiin.
Ottamalla käyttöösi Parassato -suunnitteluohjelman saat vaivattoman ja uudenaikaisen apuvälineen tehdä suunnitelmia ja seurata kasvukauden kehitystä omilla lohkoillasi.
Tilaa uutiskirje