Uutinen
23.9.2022

Viljelijän Avena Berner on mukana MaatalousKonemessuilla 13.-15.10.2022

MaatalousKonemessut järjestetään lokakuussa Helsingin Messukeskuksessa neljän vuoden tauon jälkeen. Tulossa on mielenkiintoinen messutapahtuma, joka ennen kaikkea tuo pitkästä aikaa yhteen Suomen maatalousalan toimijat.

Viljelijän Avena Bernerin osasto sijaitsee hallissa 6, paikalla 6d48. Osastollamme pääset tutustumaan mm. upouuteen GrainSense Flow Analyzer viljan analysointilaitteistoon, jonka voi asentaa puimuriin tai kuivuriin. GrainSense Flow Analyzerille on myönnetty kunniamaininta MaatalousKonemessujen uutuustuotekilpailussa!

Esillä ovat myös valikoimamme lannoitteet sekä kasvinsuojelun uutuudet. Tule tapaamaan asiantuntijoitamme – tutut viljanostajat ja tuotantopanosmyyjät ovat tavattavissa koko messujen ajan. Muista päivittää myös yhteystietosi ja saat pienen tuotelahjan kiitokseksi. 

Lisäksi osastollamme järjestetään kaikkina päivinä ohjelmaa tietoiskujen muodossa. Ole kuulolla - ohjelma julkaistaan lähempänä messujen alkua.

Messukampanja - ostamalla Viljelijän Avena Berneriltä 3 kpl Credit Xtreme glyfosaattia saat yhden ilmaisen pääsylipun MaatalousKonemessuille, 5 kpl ostajalle lähetämme kaksi lippua. Kampanja on voimassa 12.10 asti!

Nähdään messuilla!


Tilaa uutiskirje