uutinen
13.6.2018

Viljelijän Avena Berner - uusi kotimainen kumppani

Uusi kotimainen maatalous- ja viljakaupan kumppani

Apetit-konserniin kuuluva Avena Nordic Grain Oy ja Viljelijän Berner yhdistävät osaamisensa ja osto- ja myyntiorganisaationsa tuotantopanos- ja viljakaupassa.

Olemme yhdessä suomalaisten viljelijöiden kotimainen kumppani vilja- ja öljykasvikaupassa sekä maatalouden tuotantopanosten käytössä ja hankinnassa. Toimimme jatkossa Viljelijän Avena Berner nimellä ja täysipainoisesti yhteistyö käynnistyy 1. elokuuta lähtien.

-        Suomalainen maatalous- ja viljakauppa on viime vuosina kansainvälistynyt voimakkaasti. Haluamme yhdessä tarjota suomalaisille viljelijöille kotimaisen kumppanin tuotantopanosten hankintaan ja viljan ostoon, toteaa ostonjohtaja Kalle Erkkola Berneriltä.

Viljelijän Avena Berneriin kuuluu maatalous- ja viljakaupan osalta 30 asiantuntijaa sekä lisäksi ammattipuutarhakaupan osalta 10 asiantuntijaa. Asiantunteva ja tuttu henkilöstömme palvelee Sinua tutuissa toimipisteissä eri puolilla Suomea. Voimme tulevaisuudessa tarjota Sinulle entistä monipuolisemmin palveluita liittyen tuotantopanosten hankintaan ja käyttöön sekä vilja- ja öljykasvikauppaan.

-      Sekä Avena että Berner tunnetaan vahvoina asiantuntijoina toimialoillaan ja yhdistämällä voimamme pystymme entistä paremmin palvelemaan viljelijöitä parhaan sadon puolesta, kertoo Avenan toimitusjohtaja Antti Snellman.

Kumppanuuteen perustuvaan toimintamalliin ei liity yritysjärjestelyjä, vaan toimintamallissa viljan ja öljykasvien hankintaa tehdään Avenan ja tuotantopanoskauppaa Bernerin lukuun.

Kattavasta valikoimastamme löytyy mm. siemenet, kasvinsuojeluaineet, lannoitteet ja polttoaineet sekä uudet palvelut viljelytoimenpiteiden ja sadon laadun mittaamiseen. Laajasta vastaanottopisteiden verkostostamme löytyy varma ja hyvä toimituspaikka vilja- ja öljykasvisadolle. Toimintamallilla ei ole vaikutusta olemassa olevaan tuotantopanosten valikoimaan tai viljan ja öljykasvien vastaanottopisteisiin.

Toimipisteemme saavat elokuun alussa uuden brändin mukaisen ilmeen ja olemme jo päivittäneet nykyiset verkko- ja palvelusivustomme Viljelijän Avena Berner ilmeellä. Voit seurata ajankohtaisia tiedotteitamme seuraavilta sivustoilta: www.viljelijänavenaberner.fi  (uusi sivusto), www.avenakauppa.fi (vilja- ja öljykasvikauppa), www.viljelijänberner.fi ja www.parassato.fi (kasvintuotannon tuotantopanoskauppa). Tutut kanavat Facebookissa jatkavat edelleen.

Yhteistyöterveisin,

Viljelijän Berner ja Avena Nordic Grain Oy

Viljelijän Avena Berner –parhaan sadon puolesta

 

Parassato-palvelu

Parassato on uudenlainen verkkosuunnittelutyökalu kasvinsuojelun tarpeisiin.
Ottamalla käyttöösi Parassato -suunnitteluohjelman saat vaivattoman ja uudenaikaisen apuvälineen tehdä suunnitelmia ja seurata kasvukauden kehitystä omilla lohkoillasi.
Tilaa uutiskirje