uutinen
25.10.2019

Viljelijän Avena Bernerin Trainee ohjelma

Olemme voimakkaasti kasvava maatalouskauppa ja tarvitsemme lisää menestyksen tekijöitä. Trainee-ohjelman kautta pyrimme löytämään tulevaisuuden osaajia kasvavaan organisaatioomme ympäri Suomea.

Nyt etsimme aktiivisia ja oppimishaluisia opiskelijoita tai vastavalmistuneita. Haluatko aktiivisesti syventää omaa osaamistasi ja oletko innostunut oppimaan uutta?

Arvostamme hakijassa motivaatiota ja kiinnostusta maatalousalasta. Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on aito palo kehittää omaa ammatillista osaamista, ja haluat kasvaa maatalousmyynnin ammattilaiseksi.

Tarjoamme sinulle:

• Monipuoliset työtehtävät voimakkaasti kasvavassa maatalouskaupan organisaatiossa

• Pääset osaksi osaavaa, dynaamista ja innostavaa huipputiimiä

• Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: osana Trainee-ohjelmaa myynti-, markkinointi-, digiviestintä-, kasvintuotanto- ja tuotekoulutuksia

• Ohjelmaan liittyy myös kansainvälinen messu-/tutustumismatka

Työsuhde: Kokoaikatyö, koko Trainee-ohelman ajalta maksetaan kiinteä kuukausipalkka.

Ajankohta ja kesto: Aloitus helmikuussa 2020, kesto 7 kk

Sijainti: Sovittavissa, myyntipisteemme ympäri Suomea.

Hakuaika päättyy: 18.11.2019 klo 18

Kiinnostuitko? Lisätietoja Trainee-ohjelmasta antaa tuotepäällikkö Pasi Nummela 30.10. klo 14-17 ja 8.11. klo 9-12 puh. 0400 970 913

Lähetä hakemus ja ansioluettelo 18.11. mennessä sähköpostiosoitteesseen katariina.bjorkman@berner.fi otsikolla ”Trainee-ohjelma”.

Berner Oy on vuonna 1883 perustettu vakavarainen suomalainen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset brändit ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Me Bernerillä tuotamme ja maahantuomme tuotteita ja palveluita, jotka tuovat ihmisten arkeen lisää hyvinvointia, ja jotka on tuotettu kaikin puolin kestävällä tavalla. Konsernimme liikevaihto vuonna 2018 oli 315,9 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 495. Pääkonttorimme, tuotekehityksemme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa, tytäryhtiömme Ruotsissa ja Baltiassa.

Viljelijän Avena Berner on suomalaisten viljelijöiden asiantunteva kumppani maatalouden tuotantopanosten käytössä ja hankinnassa sekä vilja- ja öljykasvikaupassa. Kattavasta valikoimastamme löytyvät mm. siemenet, kasvinsuojeluaineet, lannoitteet ja polttoaineet. Viljelijän Avena Bernerillä on valtakunnallisesti toimiva kasvintuotannon asiantuntijoista koostuva palveluorganisaatio.


Tilaa uutiskirje