uutinen
21.12.2018

Vilkasta ja vilskettä joulukahveilla

Viljelijän Avena Bernerin toimipisteiden joulukahveilla keskusteltiin kahvipöydän ääressä mm. viljakaupasta ja tuotteista. Monella oli katseet jo tulevassa kasvukaudessa ja sen viljelysuunnitelmissa. Asiakkaita oli liikkeellä mukavasti – kiitokset kaikille kävijöille!

Joulukahvit kokosivat väkeä

Viljelijän Avena Bernerin toimipisteissä eri puolilla Suomea oli kahvipannu kuumana joulukuussa (5.-19.12.). Osassa toimipisteissä joulukahvitilaisuus järjestettiin yhteistyössä samassa tilassa toimivien yritysten kanssa (mm. Agco Suomi, Loimihuolto, Val-Traktori ja Traktorkliniken). Asiakkaita oli liikkeellä runsaasti ja väki oli hyvällä, jo ehkä jouluisella mielellä! Joulukahveilla tavattiin tuttuja ja myös uusia tuttavuuksia oli liikkeellä. 

Viljelysuunnitelmia tehdään tulevalle vuodelle 2019

Joulukahveilla tehtiin tilauksia etenkin polttoöljystä ja hiirien ja rottien torjuntaan tarkoitettujen 342-tuotteiden kauppa kävi myös erittäin vilkkaana. Kampanja- ja sesonkituotteiden lisäksi ennen vuoden vaihdetta on tehty hankintoja myös muista kasvintuotannon tuotantopanoksista. 
Pikkuhiljaa katseet alkavat kääntyä myös tulevaan kasvukauteen ja sen viljelysuunnitelmiin. Suunnitelmien pohjalta moni on jo hankkinut kylvösiemeniä ja kasvinsuojeluaineita. Kylvösiemenvalikoimaa on vielä jäljellä ja lajikevalikoima kannattaa tarkistaa Viljelijän Avena Bernerin lähimmästä toimipisteestä. Joulukahveilla oli esillä mm. Viljelijän Avena Bernerin myymä Redigo Pro-valmiste, joka on uusi nestemäinen, vesipohjainen peittausvalmiste ohralle, kevätvehnälle, kevätruisvehnälle, kevätrukiille ja kauralle.

 

Viljanäytteitä toimitettiin analysoitavaksi

Moni viljelijä toi tullessaan viljanäytteen analysoitavaksi ja viljakaupasta keskusteltiin myös kahvipöydän äärellä. Kauppojakin tehtiin viljojen lisäksi myös öljykasveista. Tukes myönsi ensi keväälle poikkeusluvan uudelle öljykasvien peittausaineelle, Buteo Start FS 480-valmisteelle ja asiasta keskusteltiin useamman öljykasvien viljelyä tulevana keväänä suunnittelevan viljelijän kanssa. Viljelijän Avena Bernerin öljykasvien kylvösiemenvalikoimasta tiedotetaan lähipäivinä!

 

Hyvää joulua ja kiitos kuluneesta vuodesta!

Viljelijän Avena Berner toivottaa kaikille asiakkailleen ja yhteistyökumppaneilleen rauhallista joulua!

Haluamme kiittää kuluneesta vuodesta ja toivottaa samalla onnea ja menestystä tulevalle satovuodelle 2019!
 


Tilaa uutiskirje