Maksutavat

 

Viljelijanberner.fi –verkkokaupassa maksaminen

eMaksut-maksupalvelun tarjoaa Svea Payments Oy (y-tunnus 2121703-0) yhteistyössä pankkien ja luottolaitosten kanssa. Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä tai lisämaksujen suorittamista. Svea Payments Oy:llä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu, eli kukaan ulkopuolinen voi nähdä tietojasi. Maksun saajana on Svea Payments Oy.

Verkkopankit
Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet.

Korttimaksut (Visa, Visa Electron, MasterCard ja Business Eurocard)

Kortilla maksaessasi kauppa syntyy asiakkaan ja Svea Payments Oy:n välille. Verkkokauppa toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä toimittaa tuotteet tai palvelut ja käsittelee mahdolliset reklamaatiot. Maksun saajana näkyy Svea Payments Oy, joka myös käsittelee maksutapahtumia koskevat reklamaatiot.

Lasku
Lasku lähetetään asiakkaalle laskutusosoitteeseen tavaran toimituksen jälkeen. Maksuaikaa on 14 vuorokautta. Laskulla maksaminen on käytössä vain Berner Oy:n tiliasiakkaille. Laskua voi käyttää tilauksen maksamiseen, mikäli vaihtoehto on valittavissa ostoskorissa. Tiliasikkuuden avaaminen kestää yhdestä kahteen arkipäivää.

Svea Payments Oy
sivutoiminimi Maksuturva Group
y-tunnus: 2121703-0
Mechelininkatu 1 A
00180 HELSINKI
Puhelin: (09) 4241 7040, arkisin klo 9:00 – 15:00
asiakaspalvelu.payments@svea.fi
https://www.sveapayments.fi/

 

Tilaa uutiskirje