Vaikka kesä lämmittää vielä, on aika suunnata katse kohti tulevaa talvea. Juuri nyt on oikea aika ostaa kateharsot mansikan talvisuojaukseen. Huolella tehty talvisuojaus suojelee seuraavan kesän satoa.

Moni uusista mansikkalajikkeista on herkkä saamaan talvivaurioita, ja siksi mansikan talvisuojauksesta on tullut entistäkin tärkeämpää. Lumettomien talvien yleistyessä kateharso on erinomainen tapa suojata mansikkakasvustoa vaikeilta sääolosuhteilta. Viime talvena mansikkakasvustot saivat monilla tiloilla pahoja talvivaurioita, mikä heikensi tämän kesän mansikkasatoa.

AgriSoftin 23-grammainen kateharso on mansikan viljelijöiden suosiossa, sillä se on riittävän kevyt toimimaan myös kevätharsona. Harson käyttö keväällä aikaistaa kasvunlähtöä ja suojelee kasvustoa hallatuhoilta. Erityisesti nuoret, keväällä istutetut taimet tarvitsevat suojausta. Tarpeen tullen kahta harsoa voi käyttää päällekkäin.

AgriSoftin harsot ovat saatavilla vain Viljelijän Berneriltä. Harsot ovat vahvoja ja hengittäviä, ja niissä on kestävät reunavahvistukset. Varhaista mansikkasatoa havittelevien kannattaa kokeilla myös vihreää Boosting Green -harsoa.

AgriSoftAgriSoft

Harsojen suojaus sorkkaeläimiltä

Sorkkaeläinten aiheuttamat tuhot lyhentävät kateharsojen käyttöikää huomattavasti. Vaikka laadukkaat harsot kestävät useamman kasvukauden ajan, repeytyvät nekin sorkkien alla. Harsoja ja kasvustoja voidaan suojata eläimiltä käyttämällä Arricover-verkkoa harson päällä. Esimerkiksi peurat eivät pysty rikkomaan verkkoa, ja harsot säästyvät repeytymiltä suojaverkon alla. Lisäksi verkko suojaa kasvustoa vaikeilta sääoloilta, kuten kuuralta ja rankkasateilta. Arricover-verkko on vahva, läpäisevä ja pitkäikäinen. 

Arricover suojaverkkoArricover suojaverkko
Arricover suojaverkko on vahva, läpäisevä ja pitkäaikainen
Arricover suojaa sorkkaeläimiltäArricover suojaa sorkkaeläimiltä
Arricover suojaa sorkkaeläimiltä