Pesuaineet

ViljelijänBerner.fi / Tarvikkeet / Pesuaineet

Pesuaineet Viljelijän Berner verkkokaupasta. Varastossa olevat tuotteet lähetetään 48 tunnin sisällä. Ilmainen kuljetus yli 1000€:n (alv 0%) ostoksissa.

5 tuotetta

Desipesu 5l

Desipesu 5l
Kvattipitoinen desinfiointiaine pintojen päivittäiseen puhdistukseen ja desinfiointiin. Erityisesti keittiö- elintarvike- ja urheilutiloissa.
  27,80 € (hinta alv 0%)
  Lisätiedot

  HETI 5l Jyty

  HETI 5l Jyty
  Voimakkaasti likaantuneiden pintojen puhdistusaine, sopii myös lattioiden pintapesuun. Soveltuu käsi- ja konemenetelmiin. Tarhanpoistoon myös pinttyneille tahroille. Ei sisällä liuottimia, sopii myös alumiinille. Poistaa hyvin noki-, rasva- ja öljypitoista likaa. Matalavaahtoinen, hajuste...
  23,00 € (hinta alv 0%)
  Lisätiedot

  LV 5l huuhteluaine

  LV 5l huuhteluaine
  Palauttaa kuitujen luonnollisen pehmeyden ja poistaa sähköisyyttä. Sopii kaikille tekstiileille. Ei sisällä hajusteita eikä väriaineita.
   14,90 € (hinta alv 0%)
   Lisätiedot

   LV 8kg Color Professional pyykinpesujauhe

   LV 8kg Color Professional pyykinpesujauhe
   Erityisesti ammattikäyttöön kehitetty LV Color Professional pyykinpesujauhe soveltuu erinomaisesti valko- ja kirjopyykin pesuun. Pyykinpesujauhe liukenee helposti ja nopeasti ja tekstiilien puhdistuminen tehostuu pesutapahtumassa.
   Sopivimmat lämpötilat värilliselle kirjopyykille ovat ...
   44,91 € (hinta alv 0%)
   Lisätiedot

   LV White Professional 8kg tiivistetty valkopyykinpesujauhe

   LV White Professional 8kg tiivistetty valkopyykinpesujauhe
   Erityisesti ammattikäyttöön kehitetty LV White Professional pyykinpesujauhe soveltuu erinomaisesti valkopyykin pesuun. Pyykinpesujauhe liukenee helposti ja nopeasti ja tekstiilien puhdistuminen tehostuu pesutapahtumassa. Pesujauhe pesee alhaisissakin lämpötiloissa. Oikea annostus estää ha...
   44,50 € (hinta alv 0%)
   Lisätiedot
   Parassato-palvelu

   Parassato on uudenlainen verkkosuunnittelutyökalu kasvinsuojelun tarpeisiin.
   Ottamalla käyttöösi Parassato -suunnitteluohjelman saat vaivattoman ja uudenaikaisen apuvälineen tehdä suunnitelmia ja seurata kasvukauden kehitystä omilla lohkoillasi.
   Tilaa uutiskirje