Vahvistamme Viljelijän Bernerin organisaatiota ja haemme Etelä- ja Kaakkois-Suomen alueelle

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Vastaat Viljelijän Bernerin myynnistä ja sen kehittämisestä alueellasi Etelä- ja Kaakkois-Suomessa sekä osallistut myös itse aktiivisesti myyntityöhön. Johdat ja kehität alueesi myyntitiimiä ja vastaat alueesi asiakkuuksista. Myyntipäällikön tehtävässä autat johdettaviasi onnistumaan ja kasvattamaan Viljelijän Bernerin myyntiä ja asiakassuhteita; työ on aktiivista kentällä liikkumista ja asiakkaiden tapaamista. Vastaat alueesi asiakastyytyväisyydestä ja uusasiakashankinnasta. Tehtävässäsi raportoit myyntijohtaja Tuomas Latomäelle.

Sinulla on kaupallinen tai muuten soveltuva koulutus sekä kokemusta maatalouden tuotantopanoskaupasta ja toimimisesta myynnin esimiehenä. Tunnet viljelijän arjen ja pystyt auttamaan tiimiäsi tuomalla heille lisäarvoa omalla osaamisellasi. Kykenet rakentamaan asiakassuhteita ja johtamaan hyvin alueellista myyntiorganisaatiota. Uskallat ottaa haasteita rohkeasti vastaan, ja sinusta huokuu yrittäjähenkistä asennetta. Kommunikoit sujuvasti liiketoiminnan kaikkien tasojen kanssa ja tuot esille oikealla tavalla palvelun lisäarvon asiakkaille ja kumppaneille.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen työtehtävän, jossa pääset kehittymään innostavassa organisaatiossa. Haluamme sinun onnistuvan tehtävässä, ja siksi saat tueksesi Viljelijän Bernerin asiantuntevat ja aktiiviset kollegat. Huolehdimme sinusta laajoilla työterveyspalveluilla sekä tukemalla liikunta- ja kulttuuriharrastuksia. Ensimmäisen puolen vuoden jälkeen etuihin kuuluvat mm. erikoislääkärit ja hammashoito.

Vahva arvopohja ei näy meillä vain juhlapuheissa vaan konkreettisina tekoina arjessamme. Työhyvinvointitutkimuksessa jopa 97% kokee tekevänsä merkityksellistä työtä ja 96% kokee pystyvänsä toimimaan yrityksemme perusarvon - työ, rehellisyys ja ihminen – mukaisesti. Toimimme niin, että meillä kaikilla on vielä 100 vuodenkin päästä hyvä olla ja elää. Liittyisitkö juuri sinä mukaan joukkoihimme huomisen puolustajaksi? 

Olemme sitoutuneet yrityksemme monimuotoisuuden lisäämiseen ja tasa-arvon edistämiseen työelämässä.

Lisätietoja antavat Viljelijän Bernerin myyntijohtaja Tuomas Latomäki, p. 040 180 1592, varmimmin ma 10.7, ke 12.7 ja pe 14.7. sekä Arespartnersin konsultti Janne Marttinen, p. 0400 426 127, varmimmin pe 7.7. klo 9–10.30, ti 25.7. klo 8.30–10 ja ma 31.7. klo 8.30–9.30 tai janne.marttinen@arespartners.fi. Jätä hakemuksesi CV:n ja palkkatoivomuksen kera oheisesta hakulinkistä tai osoitteessa https://tyopaikat.arespartners.fi 13.8.2023 mennessä.

 

Viljelijän Berner on valtakunnallisesti toimiva, kasvintuotannon asiantuntijoista koostuva organisaatio, joka myy suoraan viljelijöille kasvintuotannon tuotantopanoksia, kuten kasvinsuojeluaineita, siemeniä, lannoitteita ja polttoaineita sekä ostaa viljaa ja öljykasveja. Panostamme toiminnassamme vahvasti maatalouden tulevaisuuden ratkaisujen kehittämiseen asiakkaitamme kuunnellen. Viljelijän Berner on yksi Berner Oy:n neljästä liiketoiminta-alueesta. 

Berner Oy on vuonna 1883 perustettu kasvava ja kansainvälistyvä suomalainen neljän liiketoiminta-alueen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset tuotteet ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Pääkonttorimme, tutkimus- ja kehitysyksikkömme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa, tytäryhtiömme Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Baltiassa. Konsernimme liikevaihto vuonna 2022 oli 717,5 miljoonaa euroa ja meillä työskentelee 850 henkilöä. Vastuullisilla toimintatavoilla on Bernerillä pitkät perinteet ja vastuullisuus kiteytyy vahvasti myös kaiken tekemisemme ytimeen eli huomisen puolustamiseen – toimimme niin, että meillä kaikilla on vielä 100 vuodenkin päästä hyvä olla ja elää #huomisenpuolustaja. Lisätietoja: berner.fi