Viljelijän Avena Bernerin lannoitekauppa on auki. Valikoimassamme on lannoitteita laajasti eri käyttötarkoituksiin; tuotteiden saatavuus on hyvä.

Typpi-, NK- ja NPK-lannoitteiden lisäksi nyt myös Premium Urea Plus -lannoitteet, jotka sopivat viljojen ja nurmien lannoitukseen. Premium Urea Plus -lannoitteet on käsitelty ureaasi-inhibiittorilla, mikä vähentää ja hidastaa typen haihtumista ammoniakiksi. Suosittelemme Urea Plus -lannoitteita vain pintalevitykseen.

Perunan ja puutarhakasvien viljelyyn kehitetty monipuolinen Horti-lannoitesarja on yhdistelmä laadukkaita ja teknisesti hyvin toimivia, vähäkloorisia lannoitteita. Horti-sarjasta löytyy runsaasti hiveniä ja typpeä eri muodoissa sisältäviä lannoitteita.

Polysulfaatti on mielenkiintoinen luonnonmineraalilannoite, joka sopii moneen käyttötarkoitukseen – viljoille, nurmille, perunalle ja muille puutarhakasveille. Lannoitteen sisältämät ravinteet, kalium, magnesium, kalsium ja rikki, ovat kokonaan vesiliukoisessa muodossa 6-8 vk:n päästä levityksestä. Tämä takaa niiden riittävyyden kasvukauden loppuun. Polysulfaatti sopii myös luomuviljelyyn.

Polysulfaatin sisältämät ravinteet kalium, magnesium, kalsium ja rikki liukenevat maahan tasaisesti noin kahdeksan viikon aikana. Näin ravinteet tulevat tehokkaasti kasvien käyttöön kasvun mukaan.

Jos tilalla on käytössä lietelantaa, on nestemäinen NS-liuos mielenkiintoinen vaihtoehto.

Kysy lisätietoja paikalliselta asiantuntijaltamme!