Pro Ruis järjestää RUISwebinaarin torstaina 28.11.2024 klo 10-11.30
Seminaarissa ajankohtaista asiaa rukiin viljelystä ja syksyn 2024 ruissadosta. Terveellisellä rukiilla on myös merkittävä rooli suomalaisten täysjyvän saannissa. Lisäksi kannattaa tulla kuuntelemaan, mitä kuluttajat vastasivat kysymyksiin rukiista ja ruisleivästä.
Ilmoittautuminen Ruiswebinaariin sähköpostitse terhi.virtanen@leipatiedotus.fi. Lähetämme ilmoittautuneille Teams -linkin lähempänä ajankohtaa.
- Puheenjohtaja Tero Hirvi, Pro Ruis ry
Webinaarin avaus
Miltä syksyn 2024 ruissato näyttää? Miksi viljellä ruista? - Projektikoordinaattori Terhi Virtanen, Pro Ruis ry
Ruis täysjyvän lähteenä ruokavaliossamme – täysjyvä ravitsemussuosituksissa - Toiminnanjohtaja Kaisa Mensonen, Leipätiedotus ry
Mitä kuluttaja pohtii rukiista ja ruisleivästä? - Myynninkehityspäällikkö Helena Lappala; Kesko Päivittäistavarakauppa / tuoretuotteet
Ruisleipä leipähyllyllä - kaupan näkökulma ruisleipään
Tervetuloa!
Lisätietoja:
Terhi Virtanen
Projektikoordinaattori, ETM
Pro Ruis ry
puh. 040 501 6279
terhi.virtanen@leipatiedotus.fi
Pro Ruis yhdistys on perustettu tiivistämään kotimaisen rukiin arvoketjun yhteistyötä ja arvostusta pellolta pöytään. Tavoitteena on parantaa rukiin viljelyn edellytyksiä ja lisätä rukiin suosiota niin viljelijöiden kuin kuluttajienkin keskuudessa muun muassa kasvijalostuksen, viljelyneuvonnan ja -sopimustoiminnan sekä tutkimuksen ja koulutuksen keinoin.