Viljelijän Berner ostaa viljaa kaikkiin vastaanottopisteisiin ympäri SuomenViljelijän Berner ostaa viljaa kaikkiin vastaanottopisteisiin ympäri Suomen

Tarjoa meille viljaa nopeaan toimitukseen - ostamme parhaillaan kaikkia viljoja vastaanottopisteisiimme ympäri Suomen. Syksyyn on vielä aikaa ja viljaa tarvitaan edelleen niin vientiin kuin kotimaan markkinoille.

Viljelijän Bernerin viljakaupan ammattilaisilla on kokonaisvaltainen asiantuntemus viljakaupasta Suomessa ja erityisen vahva kokemus vientimarkkinoista; olemme merkittävimpiä viljan viejiä Suomessa. Olemme aidosti viljelijän tukena läpi koko viljaketjun ja tarjoamme sopivia vaihtoehtoja aina riskienhallinnasta siemeniin ja viljanostoon – kanssamme käyt vilja- ja öljykasvikauppaa tuttujen ostajien kanssa!

Tänä vuonna 140 vuotta täyttävä perheyhtiö Berner osti Apetitin viljakauppatoiminnot (Avena) keväällä 2022. Viljakauppa on nykyisin siis kiinteä osa Viljelijän Berneriä ja toiminta viljelijäasiakkaiden suuntaan jatkuu tuttuun tapaan.

Ota yhteyttä Viljelijän Bernerin viljanostajiin ja kysy samalla mahdollisuutta rahoittaa syksyn sadolla tuotantopanoshankinnat.