Ilmoitus jätetty: 15.1.2024
Hakuaika päättyy: 31.01.2024 23:59

HAEMME KESÄTYÖNTEKIJÄÄ MAATALOUSMYYNNIN TEHTÄVIIN LAITILAAN

työskentelemään monipuolisesti maatalousmyynnissä, jossa tehtävät määräytyvät osin hakijan oman osaamisen ja kiinnostuksen mukaan.

Olet opiskelija tai vastavalmistunut. Tavoitteenasi voi olla vaikkapa alan harjoittelun suorittaminen. Voit ehdottaa meille myös opinnäytetyön aihetta.

Arvostamme aktiivista työotetta ja edellytämme hyvää maatalouden tuntemusta. Alan koulutus on etu, mutta ei välttämättömyys.

Ajankohta ja kesto: 1.5.– 30.8.2023 tai sopimuksen mukaan

Sijainti: Viljelijän Bernerin Laitilan toimipiste

Tarjoamme kesätyöntekijälle monipuolisia työtehtäviä voimakkaasti kasvavassa organisaatiossamme, jossa saat työhösi innostuneen ja aktiivisen tiimin tuen.

Haku on auki tammikuun 2024 loppuun asti. Haastattelemme sopivia hakijoita jo ennen hakuajan päättymistä ja pätevien tekijän löydyttyä paikka täytetään mahdollisimman pian. Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi Duunitorin hakemukset -palvelussa.

Miksi kesätöihin Bernerille?

Vahva arvopohja ei näy meillä vain juhlapuheissa vaan konkreettisina tekoina arjessamme. Työhyvinvointitutkimuksessa jopa 97 % työntekijöistämme koki pystyvänsä toimimaan tehtävässään yrityksemme perusarvojen – työ, rehellisyys ja ihminen – mukaisesti. Myös kokemus työn merkityksellisyydestä on meillä poikkeuksellisen korkealla tasolla.

Vastuullisilla toimintatavoilla on Bernerillä pitkät perinteet ja vastuullisuus kiteytyy vahvasti myös kaiken tekemisemme ytimeen eli huomisen puolustamiseen – toimimme niin, että meillä kaikilla on vielä 100 vuodenkin päästä hyvä olla ja elää. 

Hyvinvointisi on meille tärkeää, joten huolehdimme sinusta tukemalla liikunta- ja kulttuuriharrastuksia.

Olemme vastuullisuusohjelmassamme sitoutuneet yrityksemme monimuotoisuuden lisäämiseen ja yhdenvertaisuuden edistämiseen työelämässä. Tule meille sellaisena kuin olet – me pidämme huolen siitä, että työyhteisössämme voit olla aito oma itsesi.

Pyrimme toteuttamaan tarvittavia mukautuksia. Voit kysyä tehtävän tai toimitilojemme esteettömyyttä koskevista asioista HR-tiimiltämme osoitteesta hr.palvelut@berner.fi.

Viljelijän Berner on valtakunnallisesti toimiva, kasvintuotannon asiantuntijoista koostuva palveluorganisaatio, joka myy suoraan viljelijöille kasvintuotannon tuotantopanoksia, kuten kasvinsuojeluaineita, siemeniä, lannoitteita ja polttoaineita sekä ostaa viljaa ja öljykasveja. Toiminnassamme panostamme vahvasti maatalouden tulevaisuuden ratkaisujen kehittämiseen asiakkaitamme kuunnellen.