Pellonpiennartilaisuus Anjalassa 21.6.Pellonpiennartilaisuus Anjalassa 21.6.

Tervetuloa Jouko Hyvärisen luona järjestettävään pellonpiennarpäivään torstaina 10.8.2023 klo 10–13 osoitteeseen Puhdontie 51, 62130 Lapua.


Ohjelmassa on kasvustokierros, jonka aikana käydään läpi useita eri uusia biostimulantti- ja kasvinsuojeluaineratkaisuja. Nähtävillä mm. uutuudet Kinsidro Grow ja BlueN sekä uusia rikka- ja tautiaineratkaisuja. Kasvunsääteiden vaikutukset ovat nähtävillä lakoa tuottavissa olosuhteissa.


Tilaisuudessa esillä FarmTRX satokartoituslaitteistoa, joka on jälkiasennettavissa kaikkiin puimureihin. Lisäksi esittelyssä on Bayerin FieldView, joka visualisoi pellon eri kohtiin laitettujen yksilöllisen tuotantopanosten määrän peltokartalle FarmTRX satokartan lisäksi tarjoten viljelijälle kaikki vuoden toimenpiteet kootusti yhden palvelun alla.


Tapahtumassa pääsee hyvin näkemään omin silmin konkreettisesti erot eri kasvustokäsittelyjen välillä. Samalla on hyvä mahdollisuus vaihtaa näkemyksiä muiden viljelijöiden sekä paikalla olevien kasvinsuojeluaineasiantuntijoiden kanssa, jotka kertovat mielellään uusista biostimulanteista ja kasvinsuojeluaineratkaisuista.


Tapahtumassa on tarjolla pientä suolaista purtavaa juotavan kera. Osallistuminen ei edellytä ilmoittautumista etukäteen.


Viljelijän Bernerin lisäksi paikalla ovat Bayerin, Cortevan sekä Nufarmin kasvinsuojeluaineasiantuntijat.