Tule ja tutustu puukuitupohjaisiin pakkauksiin ja viljelyratkaisuihin parhaan sadon tuottamiseksi Viljelijän Bernerin ja Storan Enson yhteisosastolla Lepaalla 15.-17.8.

Viljelijän Berner ja Stora Enso ovat mukana Lepaan 60-vuotisjuhlanäyttelyssä 15.-17.8.2024.  Yhteisosastollamme pääset tutustumaan vastuullisiin puukuitupohjaisiin pakkauksiin ja moneen viljelyä vauhdittavaan luottotuotteeseen ja uutuuteen. 

Ammattilaisemme ovat valmiina auttamaan visaisissakin pulmissa - luvassa on myös hyviä messutarjouksia!

Asiantuntijoiden neuvot parhaan sadon puolesta

Viljelijän Bernerillä on kattava valikoima tuotteita puutarhakasvien viljelyyn - viljelytarvikkeista siemeniin ja pakkauksiin. Lepaalla saat asiantuntijoiltamme vinkkejä muun muassa kasvien elinvoiman kasvattamiseen sekä tuholaisten tunnistamiseen ja torjuntaan. Yhdessä Stora Enson tiimin kanssa autamme myös parhaiden pakkausratkaisujen valinnassa. 

Vastuullista pakkaamista

Vastuulliset puukuitupohjaiset pakkaukset jättävät hyvän maun paitsi puutarhalle myös loppuasiakkaalle! Lepaan osastollamme esillä Stora Enson Vastuulliset Stora Enson HeviStrong® ja EcoFreshBox® sekä muut aaltopahvipakkausratkaisut. Hyödynnä samalla myös Stora Enson asiantunteva pakkausautomaatiotiimi, joka neuvoo Lepaalla tuotantoa tehostavissa automaatio- ja  laatikonmuodostajavaihtoehdoissa.

Perinteikäs Laatikonkasauksen SM! Päivittäiset osakilpailut järjestetään naisten, miesten ja nuorten sarjoissa.                   

·        Torstaina klo 11.30 ja 15.30 

·        Perjantaina klo 11.30 ja 15.30

·        Lauantaina klo 11.30

Uutuutena Maustamisen Masterclass joka päivä klo 12, laatikonkasauksen jälkeen 

Bernerin oma Chef Hurttia tiimeineen johdattaa päivittäin muun muassa Rajamäen ja Kikkoman -tuotteiden käytön saloihin klo 12 Maustamisen Masterclassissa. Messupäivien aikana tiimi loihtii myös kauden kasviksista hurmaavia pikkuannoksia maisteltavaksi.