Tule tapaamaan viljelyn ja viljakaupan asiantuntijat, ja löydä yhdessä ratkaisut parhaan sadon tuottamiseen. Tutustu Viljelijän-lannoitteisiin, ajankohtaisiin kasvinsuojelun ratkaisuihin, syyskasvien viljelypaketteihin ja viljakaupan sopimusmalleihin. Vietämme Bernerin 140-v. juhlavuotta ja osastollamme on siihen liittyen myös arvontaa ja kilpailuja. Nähdään Okrassa! 

Osallistu arvontaan ja voita 1000 euron etu lannoiteostoon! 

Tutustu uudistuneeseen lannoitevalikoimaamme, Viljelijän-lannoitteisiin; löydät sarjasta niin pelto- kuin puutarhaviljelyyn sopivat lannoitteet. Viljelijän-lannoitteet on tehty suomalaisiin oloihin ja suomalaisen viljelijän tarpeisiin. Osallistu osastollamme arvontaan ja voita 1000 euron (alv 0%) ostoetu seuraavaan lannoiteostoon! 

Ratkaisuja kasvukauden vaihteleviin olosuhteisiin 

Alkukasvukauden kuivuus on ollut useana vuotena suurena haasteena viljelyssä. Asiantuntijamme kertovat, millaisia ratkaisuja voi ottaa käyttöön varautuakseen vaihteleviin sääoloihin mahdollisimman hyvin. Samalla saat ajankohtaiset vinkit, miten toimia kasvustojen kanssa nyt, kun ne ovat saaneet kuivuusjakson jälkeen monin paikoin runsaastikin vettä. 

Kohti syyskylvöjä! 

Viljelijän Bernerin valikoimasta löydät siemenet syyskylvöille – tarjolla niin syysrypsiä ja -rapsia, syysvehnää ja -ruista, samoin kuin syysruisvehnää. Siementen ohessa muista myös kasvinsuojelun starttipaketit sekä viljelysopimukset! 

Viljakaupan monet mahdollisuudet 

Viljakaupan asiantuntijat ovat mukana Okrassa ja kertovat mielellään tarjolla olevista sopimusvaihtoehdoista. Kysy myös messutarjouksia! 

GrainSensen uusi Benchtop Analyzer – tule ja tutustu! 

GrainSense on juuri tuonut markkinoille uuden analysointilaitteen, pöytämallisen GrainSense Benchtop Analyzer:n, jolla analysoit nopeasti ja tarkasti viljan laadun. Laitteeseen voit tutustua osastollamme kaikkina messupäivinä. Okran avajaispäivänä paikalla myös GrainSensen asiantuntija, tj. Riku Niemelä. 

Nähdään Okrassa!