17.8.2020

FinFerti – kalkitseva kotimainen laatulannoite

FinFerti kalkitseva lannoite sopii kaikille peltokasveille kylvö- ja pintalannoitukseen. Laadukkaat rakeet toimivat erinomaisesti kaikissa koneissa. FinFerti-lannoitteet valmistetaan Suomessa ja valmistuksessa käytetään korkealaatuisia, puhtaita raaka-aineita.

  • - Kalkitseva lannoite auttaa kasveja hyödyntämään paremmin maaperän omia ravinteita 
  • - Toimii juuristovyöhykkeellä täsmäkalkituksena. Kalkitseva vaikutus nostaa paikallisesti pH:ta ja vapauttaa maaperän ravinteita heti kasvin käyttöön 
  • - Lannoitteen valmistuksessa hyödynnetään metsäteollisuuden sivuvirtoja 
  • - Sisältää myös hivenravinteita

  

FinFerti NK 26-6 (650KG)

FinFerti kalkitseva NK-lannoite on rakeinen, kaikille peltokasveille sopiva lannoite, joka sisältää typpeä ja kaliumia. Se soveltuu erinomaisesti kylvölannoitukseen korkeammissa fosforiluokissa, karjanlannan täydennykseen sekä kasvukauden aikaiseen täydennyslannoitukseen. 

Lisätietoja FinFerti NK 26-6 tuotteesta

 

FinFerti NPK 23-2-6 (650KG)

FinFerti kalkitseva NPK-lannoite 23-2-6 on rakeinen, kaikille peltokasveille sopiva lannoite. Valmisteessa on typen lisäksi fosforia ja kaliumia on korkeampi määrä. Se soveltuu erinomaisesti kylvölannoitukseen.

Lisätietoja FinFerti NPK 23-2-6 tuotteestaFinFerti NPK 26-2-3 (650KG)


FinFerti kalkitseva NPK-lannoite 26-2-3 on rakeinen, kaikille peltokasveille sopiva lannoite sisältäen pääravinteita typpeä, fosforia ja kaliumia. Se soveltuu erinomaisesti kylvölannoitukseen.

Lisätietoja FinFerti NPK 26-2-3 tuotteesta


Pyydä tarjous Viljelijän Avena Bernerin asiantuntijamyyjiltä.


Tilaa uutiskirje