uutinen
20.3.2019

Kolmen valmisteen tehokopla peittaukseen

Nyt on viimeistään aika hankkia valmiste viljan peittaamiseen. Viljelijän Avena Bernerillä on saatavilla kolme uutta, nestemäistä peittausainetta. Voit valita näistä kolmesta hyvän vaihtoehdon, tai ottaa käyttöön useampiakin tuotteita. Kaikki valmisteet ovat helppoja käyttää ja juoksevat hyvin.

Seedron tehoaa erinomaisesti fusarium-sieniin korkean fludioksoniili-tehoaineen määrän takia kevät- ja syysviljoilla. Tebukonatsoli tehostaa vaikutusta. Nyt kannattaa katsoa jo tulevaisuuteen, tämä valmiste sopii myös hyvin syysviljoille ja teho lumihomeeseen on hyvä.  Valmiste on saatavilla 5 l.

Redigo Pro on markkinoiden parhaiten juokseva valmiste, joka sopii kevätviljojen peittaamiseen. Redigo Pro:n teho mm. fusarium-sieniin on erinomainen. Redigo Pro:n ja Terios Mn+:n seoksesta on saatu hyviä käyttökokemuksia ja viime kesän kuivissa olosuhteissa parhaat oraat saatiin tällä seoksella. Terios sisältää mm. mangaania ja sinkkiä, jotka ovat heti kasvin käytettävissä itämisen jälkeen. Terioksen formulaatti on suunniteltu viljan peittaamiseen, jolloin ravinteet kiinnittyvät hyvin siemenen pintaan.

Vibrance Trio-valmisteella saadaan torjuttua taudit ja parannettua juuriston kasvua. Kolmen tehoaineen seoksella saadaan markkinoiden laajimmat tehot tauteihin juuristovaikutuksen lisäksi. Vibrance Trio soveltuu sekä kevät- että syysviljoille.


Redigo Pro + Terios Mn+-peittaamisella Riina-kaura orastui todella tasaisesti.


 

 
Tilaa uutiskirje