uutinen
19.3.2021

Miksi valita Wuxal-tuotteet lehtilannoitteeksi?

Lehtilannoitteita on saatavilla monena eri formulaationa ja sisällöltään erityyppisinä hivenravinteiden suhteen. Jotkut tuotteet sisältävät myös pääravinteita typpeä, fosforia ja kaliumia. Wuxal-tuoteryhmästä löytyy ratkaisu eri käyttökohteisiin ja eri peltolohkoille. Lohkon ravinnetilanne ja viljeltävä kasvi määrittävät mm. lehtilannoitteen valintaa.

Wuxal-tuotteiden etuna on laaja ravinnekoostumus, tehon osoittavat koetulokset, erinomaiset kiinniteaineet ja soveltuvuus useille eri viljelykasveille. Kaikki tuotteet sisältävät mangaania, mutta on syytä muistaa, että mangaanin lisäksi tarvitaan paljon muitakin hiveniä. Sekoitettavuudeltaan ja toimivuudessa ruiskussa tuotteet ovat huippuluokkaa. Tuotteiden pH on juuri sopiva, esim. Microplantissa pH on 6,4. Tämän ansiosta myös kasvinsuojeluaineiden teho säilyy hyvänä seoksissa. Ravinteet ovat täysin vesiliukoisia, jolloin käyttöominaisuudet parantuvat.

Ravinnekoostumukseltaan laajimpia tuotteita ovat Wuxal Microplant ja Wuxal Multifluid. Microplantin etuna on todella laaja määrä eri hiveniä. Tuote sisältää mm. kaliumia ja rikkiä sekä magnesiumia, joiden avulla Microplantia voidaan käyttää viljojen lisäksi myös mm. nurmilla, rapsilla, rypsillä, kuminalla ja perunalla. Multifluidissa on taas mukana fosforia hivenien lisäksi, joten fosforia vaativilla lohkoilla tuote on hyvä valinta. Multifluid on hyvin juoksevaa nestettä, joka helpottaa käyttöä. Erityisesti viljatiloille tämä tuote on järkevä valinta.

Parhaimmissa tuotteissa on erinomaiset kiinniteaineet, ja Wuxal-tuotteissa tämä on hiottu loppuun saakka. Tuote sisältää kahdeksaa erilaista ainesosaa, joilla ns. Xtra-teknologian avulla valmisteen ravinteet saadaan kuljetettua mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti lehden pinnan läpi. Tuotteessa ravinteet ovat kelaattimuodossa, mutta se ei pelkästään takaa hyvää toimivuutta. Tämän lisäksi tarvitaan myös erilaisia aineita, jotta tuote kiinnittyy hyvin lehden pintaan ja myöskään haihtumista ei tapahdu. Ravinteiden hyötysuhteen ajatellaan helposti olevan hyvä, kun puhutaan ns. kelaattiravinteista. Tässäkin on varmasti eroja tuotteiden välillä riippuen siitä, miten kelatointi on tehty. Wuxal tuotteet on tehty oikealla tavalla, testattu ja osoitettu tämän ominaisuuden suhteen. Hyvissä olosuhteissa ravinteet imeytyvät 100 % teholla.

Ravinteiden imeytyvyys Wuxal-tuotteissa. Lähde: Aglukon 2021.

Ravinteiden imeytyvyys Wuxal-tuotteissa. Lähde: Aglukon 2021.

Edellä mainittuja ominaisuuksia ei ole kaikissa kilpailevissa tuotteissa. Kannattaa valita Wuxal-tuote, joita käytetään yli 40 maassa ja yli 40 vuoden kokemuksella. Tuotteet ovat testatusti hyviä ja laajan ravinnekoostumuksen lisäksi muilta ominaisuuksiltaan erinomaisia. Kysy lisää meidän asiantuntijamyyjiltä.


Tilaa uutiskirje