uutinen
30.11.2021

Seuraa joulukalenteriamme Somessa!

Viljelijän Avena Berner kutsuu sinut seuraamaan joulukalenteria Facebookissa ja Instagramissa! Joulukalenterin jokaisessa luukussa arvotaan yllätyspaketti!

Osallistut arvontaan seuraavasti:

  • - Seuraa Viljelijän Avena Berneriä Facebookissa tai Instagramissa
  • - Tykkää julkaisusta
  • - Kommentoi julkaisuun vaikkapa päivääsi sopiva emoji

Arvonta suoritetaan julkaisusta seuraavana arkiaamuna klo 8. Voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Joulukalenterimme löydät Facebookista ja Instagramista

 

Arvonnan säännöt

1. Arvonnan järjestäjä 

Avena Nordic Grain Oy ja Berner Oy 

2. Osallistumiskelpoisuus 

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien arvonnan järjestävien yritysten henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa. 

3. Osallistumisaika ja -tapa 

Osallistumisaika on kyseisen julkaisun julkaisupäivästä seuraavaan arkiaamuun klo 8 asti aikavälillä 1.12.-27.12.2021.

Kilpailuun osallistuminen tapahtuu seuraamalla Viljelijän Avena Bernerin sometiliä, tykkäämällä julkaisusta ja kommentoimalla julkaisuun Facebookissa tai Instagramissa. Myöhässä tulleita osallistumisia ei huomioida.

4. Palkinnot

Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan 24 kpl tuote- ja tavarapakettia. Arvonta suoritetaan julkaisua seuraavana arkiaamuna klo 8. Voitosta ilmoitetaan voittajille henkilökohtaisesti Facebookin tai Instagramin välityksellä. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi. Mikäli voittajaan ei saada yhteyttä kahdessa viikossa palkinnon ilmoittamisen jälkeen, arvomme palkinnon uudelleen.

5. Verot

Avena Nordic Grain Oy ja Viljelijän Berner sitoutuvat maksamaan lakisääteiset verot kilpailun palkinnoiksi ilmoitetuista palkinnoista voittajien osalta.

6. Tietojen käsittely

Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Osallistujien antamia yhteys- ja muita henkilötietoja käytetään vain arvonnan järjestämiseen liittyviin tarkoituksiin eikä tietoja käytetä tai luovuteta eteenpäin.

7. Yleistä

Facebook tai Instagram ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla, eikä se liity mitenkään Facebookiin tai Instagramiin. Kilpailun järjestäjällä on oikeus milloin tahansa muuttaa näitä sääntöjä.


Tilaa uutiskirje