3.6.2021

Haemme Asiakkuuspäällikköä Uudellemaalle

Asiakkuuspäällikön tehtävässä olet avainasemassa kehittämässä Viljelijän Avena Bernerin myyntiä ja asiakassuhteita alueellasi. Ymmärrät asiakkaiden tarpeita ja tarjoat niihin parhaita ratkaisuja, työ on aktiivista kentällä liikkumista ja asiakkaiden tapaamista. Vastaat alueesi asiakastyytyväisyydestä ja uusasiakashankinnasta.

Sinulla on kokemusta kasvintuotannosta, maatalouskaupasta ja avain- asiakkuuksien hoitamisesta. Olet aktiiviseen ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevä tuotantopanosmyynnin osaaja. Pystyt lisäksi palvelemaan asiakkaita sekä suomeksi että ruotsiksi. Tunnet viljelijän arjen ja pystyt tuomaan asiakkaallesi merkittävää lisäarvoa omalla osaamisellasi, alan tuntemuksella ja ammattitaitoisella neuvonnalla.
Tarjoamme näköalapaikan Viljelijän Avena Bernerin dynaamisessa ja kasvavassa liiketoiminnassa sekä monipuoliset työtehtävät ja mahdolli-suuden oman työn kehittämiseen. Lisäksi saat innostuneen ja aktiivisen tiimin osaavan tuen. Varmistamme henkilöstömme hyvinvoinnin laajoilla työterveyspalveluilla sekä tukemalla monipuolisesti liikunta- ja kulttuuriharrastuksia.

Luottamukselliset yhteydenotot myyntijohtaja Tuomas Latomäki, puh. 040 180 1592 tai tuomas.latomaki@berner.fi.
Jätä hakemuksesi CV:n ja palkkatoivomuksen kera tuomas.latomaki@berner.fi 13.6.2021 mennessä.

Viljelijän Avena Berner on valtakunnallisesti toimiva, kasvintuotannon asiantuntijoista koostuva palveluorganisaatio, joka myy suoraan viljelijöille kasvintuotannon tuotantopanoksia, kuten kasvinsuojeluaineita, siemeniä, lannoitteita ja polttoaineita sekä ostaa viljaa ja öljykasveja. Toiminnassamme panostamme vahvasti maatalouden tulevaisuuden ratkaisujen kehittämiseen asiakkaitamme kuunnellen.

Viljelijän Berner on yksi Berner Oy:n kuudesta liiketoiminta-alueesta ja muodostaa yhdessä Avenan kanssa maatalouskauppaa tekevän Viljelijän Avena Berner -organisaation.


Tilaa uutiskirje