uutinen
25.1.2020

Kolmen valmisteen tehokopla viljan peittaukseen

Nyt on aika miettiä valmisteiden hankkimista viljan peittaamiseen. Viljelijän Avena Bernerillä on saatavilla kolme nestemäistä peittausainetta. Voit valita näistä kolmesta hyvän vaihtoehdon, tai ottaa käyttöön useampiakin tuotteita. Kaikki valmisteet ovat helppoja käyttää ja juoksevat hyvin. Teho punahometta aiheuttaviin fusarium-sieniin on kaikilla valmisteilla hyvä.

Redigo Pro on erinomaisesti juokseva valmiste, joka sopii kevätviljojen peittaamiseen. Valmistetta voi käyttää pohjavesialueilla ja peräkkäisinä vuosina. Redigo Pro:n ja Terios Mn+:n seoksesta on saatu hyviä käyttökokemuksia ja kuivissa olosuhteissa oraiden kasvu voimistui huomattavasti. Terios sisältää mm. mangaania ja sinkkiä, jotka ovat heti kasvin käytettävissä itämisen jälkeen. Terioksen formulaatti on suunniteltu viljan peittaamiseen, jolloin ravinteet kiinnittyvät hyvin siemenen pintaan ja imeytyvät hyvin siemenkuoren läpi jyvän sisälle. Maahan kulkeutuu mahdollisimman vähän ravinteita. Tämä vahvistaa jyvien elinvoimaa ja parantaa orastumista sekä juurten kasvua.

Vibrance Trio-valmisteella saadaan torjuttua taudit ja parannettua juuriston kasvua. Kolmen tehoaineen seoksella saadaan markkinoiden laajimmat tehot tauteihin juuristovaikutuksen lisäksi. Vibrance Trio soveltuu sekä kevät- että syysviljoille. Kyseessä on todellinen huipputuote!

 

Seedron on hyvin toimiva perustuote, jonka toimivuudesta sekä kevät- ja syysviljoilla on saatu hyviä käyttökokemuksia viime kasvukaudelta. Nyt kannattaa katsoa jo tulevaisuuteen, tämä valmiste sopii myös hyvin syysviljoille ja teho lumihomeeseen on hyvä. 

 

Varmista kasvinsuojeluaineen turval­linen käyttö. Lue aina pakkausmerkinnät ja tuotetiedot ennen käyttöä.


Tilaa uutiskirje