7.7.2020

Krypt 540 – uusi ja väkevä glyfosaatti tulossa markkinoille

Krypt 540 sisältää glyfosaattia 540 g/l ollen markkinoiden väkevin nestemäinen glyfosaatti. Glyfosaatti kulkeutuu tehokkaasti mutta hellävaraisesti kasvin lehtipinnan läpi kaliumsuolaan sitoutuneena. Lisäksi tuotteessa on ainutlaatuinen formulaatio sisältäen myös kiinniteaineita ja pintajännitettä rikkovia aineita, joiden avulla glyfosaatti läpäisee ja kiinnittyy tehokkaasti lehden pintaan. Kryptiä käytettäessä voidaan lisätä kiinnitettä kuten Sito Plussaa, jolloin käyttömäärää voidaan tarvittaessa hiukan laskea.

Kaksi olennaista seikkaa nousee esille Kryptin ominaisuuksista. Formulaation avulla tuulikulkeuma vähentyy normaalia enemmän ja luotettavuus epäedullisissa ruiskutusolosuhteissa paranee. Tuote on tutkitusti toiminut myös viileissä olosuhteissa.

Krypt 540 soveltuu glyfosaattina mm. juolavehnän ja kylänurmikan torjuntaan nyt syksyllä. Hyvissä ruiskutusolosuhteissa maa päästään muokkaamaan 2-5 päivän päästä ruiskutuksesta. Viileällä säällä on parempi odottaa pidempään varsinkin juolavehnän torjunnassa.

Krypt 540 tulee myyntiin tulevalle syksylle ja pakkauskoko on 15 litraa. Kysy lisää tuotteesta meidän asiantuntijamyyjiltä.


Tilaa uutiskirje