uutinen
12.9.2017

Onko maatilasi jyrsijätorjunta kunnossa?

Syksy on saapunut ja sään viiletessä jyrsijät alkavat hakeutua lämpöisiin tiloihin, jolloin niille erittäin suotuisia paikkoja ovat kuivurit, rehusiilot, viljavarastot ja eläinsuojat. Niissä on tarjolla ruokaa, jolloin jyrsijät myös lisääntyvät nopeasti ja pian pienestäkin rottapopulaatiosta saattaa kasvaa jopa satojen yksilöiden yhdyskunta.

Kaikkein paras keino estää populaation kasvaminen on estää jyrsijöiden ravinnon saaminen. Tärkeää on pitää rakennukset ja siilot hyvin tiiviinä, jolloin jyrsijät eivät pääse ravintoon käsiksi. Aina kuitenkaan ehkäisevien toimenpiteiden toteuttaminen ei ole helppoa ja torjuntaan tarvitaan avuksi jyrsijämyrkkyjä. Meiltä löydät erittäin laajan valikoiman jyrsijämyrkkyjä erilaisiin käyttökohteisiin.

Cooper Pro syötti löytyy pala- ja tahnaversiona. Se sisältää vaniljaa ja on erittäin maittava, joten se houkuttelee jyrsijöitä hyvin myös tiloissa, joissa on niille runsaasti niiden luontaista ravintoa.

Ratak on erityisen tehokas kaurahiutalesyötti hiirien ja rottien torjuntaan.

Racumin Pasta sisältää kasviöljyjä, jotka tekevät siitä erittäin houkuttelevan makuisen jyrsijöille. Se soveltuu käytettäväksi varastoissa, navetoissa, sikaloissa ja talleissa sekä roskakatoksissa, koska se kestää kosteutta ja märkyyttä eikä homehdu.

Racumin Foam -vaahto on vaihtoehto perinteisille syöteille toimintatapansa ansiosta. Vaahto tarttuu jyrsijän turkkiin ja eläin saa vaikuttavaa ainetta puhdistaessaan turkkiaan. Vaahto soveltuu jyrsijöiden torjuntaan erityisesti silloin, kun ne eivät jostain syystä syö tavallisia syöttejä.

Jyrsijämyrkyt tulee aina sijoittaa niille tarkoitettuihin syöttilaatikoihin, jotteivat muut kuin kohde-eläimet pääse syömään niitä.

Kysy Viljelijän Bernerin myyjiltä eri vaihtoehtoja jyrsijöiden torjuntaan maatilallasi, näin varmistat parhaan mahdollisen onnistumisen!

Jyrsijämyrkyt löydät myös meidän verkkokaupasta.


Tilaa uutiskirje