uutinen
8.4.2021

ParasSato-koulutukset jatkuvat - vielä mahtuu mukaan!

Viljelijän Avena Berner järjestää vuoden mittaisen koulutuspaketin, jonka tavoitteena on auttaa viljelijöitä kehittämään omaa kasvinviljelyosaamista, kasvattaa satotasoja ja parantaa tuottavuutta sekä lisätä markkinaosaamista viljan, valkuais- ja öljykasvien sekä kuminan osalta.

Koulutuspaketin ensimmäinen osio on pidetty maaliskuun puolella, mutta mukaan ehtii vielä hyvin! Kaikki tähän mennessä läpikäydyt materiaalit ja tallenteet toimitetaan kaikille osallistujille.

Seuraavat koulutuspäivät ovat perjantaina 9.4. klo 9-10.30 ja torstaina 15.4. klo 9-10.30.

Koulutus toteutetaan pääosin etäkoulutuksena verkon kautta, mutta koronatilanteesta riippuen pyritään järjestämään myös vähintään yksi tapaaminen. Voit osallistua 60-90 min mittaiseen tilaisuuteen kätevästi kännykän tai tietokoneen kautta esimerkiksi kasvinsuojelusesongin keskellä, jolloin eniten tarvitset tietoa juuri kuluvana vuonna huomioitavista asioista. Voit kuunnella nauhoitteen tilaisuudesta myös myöhemmin.

Viljelijän Avena Bernerin asiantuntijoiden lisäksi kaksi viljelijää/neuvojaa pitävät luennot kaudella 2021. Myös eri toimenpiteiden vaikutusta seurataan muutamalla tilalla ja katsotaan kauden lopuksi miten tiloilla onnistuttiin. Useiden tuotevalmistajien edustajat osallistuvat kouluttamiseen. Lisäksi tietoa voidaan vaihtaa Whatsapp-palvelun kautta.

Koulutus tarjoaa:

  • 1 koulutuspäivä myöhemmin määritettävässä paikassa
  • 9 verkkokoulutusta, joista 5 kasvukaudella
  • Ajankohtaistiedotteet
  • Kokemusten vaihto, monipuoliset kouluttajat

Koulutus toteutetaan aikajaksolla 30.3.2021–30.3.2022

Hinta: Kasvinsuojeluaine-asiakkaille 220 € (alv 0%)/vuosi ja muille 440 € (alv %)/vuosi.

Lisätietoja koulutuspaketista:
Pasi Nummela puh. 0400 970 913

Ilmoittautuminen koulutukseen tämän linkin kauttaIlmoittaudu viimeistään 14.4. klo 16 niin saat linkin Teamsilla järjestettäviin koulutuksiin. Ilmoittautuneille lähetämme tarkempia lisätietoja.


Tilaa uutiskirje