uutinen
31.1.2020

Vibrance Trio – Juurista voimaa

Vibrance® Trio – ensimmäinen SDHI-peittausaine viljoilla 

Viime vuonna Viljelijän Avena Bernerille myyntiin tullut Syngenta valmistama viljoille kaikilla suunnattu Vibrance® Trio peittausaine lähtee uuteen kauteen hyvien kokemusten saattelemana. Uuden tuotteen suosio oli 2019 keväällä niin kova että tuote loppuunmyytiin pikavauhtia. Kevään 2020 kysyntään olemme varautuneet huomattavasti viime vuotta suuremmalla määrällä Vibrance® Trio –peittausainetta.

 Miten Vibrance® Trio eroaa muista peittausaineista?

Vibrance® Trio nostaa viljan peittauksen tehokkuuden uudelle tasolle, sen juuristoa vahvistavan vaikutuksen kautta. Se torjuu kaikki tärkeimmät siemen- ja maalevintäiset kasvitaudit samaan tapaan kuin monet muut markkinoilla olevat valmisteet. Vibrance® Trio eroaa kuitenkin ”perinteisistä” peittausaineista siinä, että se sisältää niistä poiketen kolmen eri vaikutustavan tehoaineita. Niistä uusin: SDHI-tehoaine sedaksaani, on kehitetty ainoastaan peittausainekäyttöön ja sen ominaisuuksiin sisältyy tautisuojan lisäksi kyky vahvistaa viljan juuristoa.

Koska juuriston kehitys tapahtuu maanpinnan alla ja niin sanotusti näkymättömissä, ei juuriston ongelmiin tule kiinnitettyä yleensä tarpeeksi huomiota ajoissa. Usein myöhemmin havaittavien kasvuston ongelmien luullaan johtuivan muista syistä vaikka alkulähde on juuristossa ja maassa. 

Vahvempi juuristo heti orastumisesta lähtien auttaa viljakasvia saavuttamaan paremmin kasvuun ja sadonmuodostukseen tarvittavat ravinteet ja veden. Pohja huippusadolle luodaan heti kasvukauden alusta lähtien ja juuriston merkitystä tämän pohjan luomisessa ei voi liika korostaa. Hyvä juuristo auttaa kasvia myös kestämään paremmin mahdollisesti kohdattavia haastavia olosuhteita kasvukauden alussa. Juuriston kasvun turvaamisessa ja tukemisessa Vibrance® Trion sisältämä sedaksaani on omaa luokkaansa.

Vibrance® Trio voidaan yhdistää Wuxal Terois Mn+ ravinnepeittauksen kanssa. Jolloin siemenen pinnassa olevat hivenravinteet ovat heti käyttökelpoisessa muodossa.

Tuotteella on pohjavesirajoitus.

 

Vibrance Trio + Wuxal Terios Mn+ - huippuluokan juuristo

(kuva 2019, Pasi Nummela)

 

  

 


Vibrance Trio – paremmat oraat
(kuva Seppo Vätti, 2018)

 

 Lue aina pakkausmerkinnät ja tuotetiedot ennen käyttöä.


Tilaa uutiskirje