uutinen
28.8.2019

Vuokraa GrainSense puintikaudelle

Tänä vuonna valkuaispitoisuuksissa on vaihtelua. GrainSense laitteella saat välittömästi tiedon mm. vehnän valkuaistasosta ja kosteudesta pellolla tai kuivaajalla. Viljan puimurin säiliöstä tai esinäytteestä kuivaajalla saat tiedon valkuaisesta heti ilman odottelua. Viljan myymisessä valkuaispitoisuuden tietäminen on ensiarvoisen tärkeää. Korkeampi valkuainen vehnällä tietää lisätuloja, kun taas mallasohralla valkuaispitoisuus ei saa nousta liian korkeaksi. Kun eri vehnäerien valkuaistasot tiedetään, voidaan erät yhdistää järkevästi laadun varmentamiseksi. Esimerkiksi kun matalan valkuaisen erä tiedetään, kannattaa pitää se erillään korkean valkuaisen erästä. Kotieläintiloilla tarkkuus ja nopeus on valttia valkuaistason tietämisessä. Esimerkiksi broilerien tuotannossa yhden päivän myöhästyminen ruokinnassa ja vääränlainen rehukoostumus heikentävät oleellisesti kannattavuutta.

Nyt laite on mahdollista vuokrata 200 €/kk hinnalla. Tämä hinta sisältää lisenssi-/pilvipalvelumaksun. Minimi vuokra-aika on 3 kk. Saat laitteen käyttöösi kätevästi esim. puinti- ja kuivaussesonkien ajaksi. Laitteen voi myös myöhemmin hankkia itselleen Leasing-sopimuksella tai ostamalla laitteen itselleen. Tällöin vuokrasumma hyvitetään osto- tai leasinghankinnan yhteydessä.

Jos haluat tietää paremmin ja nopeammin satosi laadun ja vaikuttaa tulonmuodostukseen viljakaupassa ja rehukoostumuksen tietämisellä, on GrainSense valintasi. GrainSense on luotettava ja tarkka laboratoriotason työkalu, joka mahtuu helposti käteen ja kulkee mukana mm. pellolla tai kuivaajalla.

Kysy lisää Viljelijän Avena Bernerin asiantuntijamyyjiltä.


Tilaa uutiskirje